©  Foto:

Dansk Rakkerpak & Faster Cool - Næstveds Internationale Egnsteater

DANSK RAKKERPAK & FASTER COOL – Næstveds internationale egnsteater er placeret i Næstved bymidte og har kommunen som hovedbidragyder. Teatret har sideløbende med sine aktiviteter i Næstved en omfattende turnévirksomhed i ind- og udland.

Teatret er oprindeligt en fusion af FASTER COOL, der har specialiseret sig i totaloplevelser for det yngste teaterpublikum og laver hjerteligt teater for de mindste og deres voksne og af DANSK RAKKERPAK, der har rødderne solidt plantet i den folkelige teatertradition og har speciale i gadeteater, der appellerer bredt og kan ses af alle fra 6 år og opefter.

Sammen kan de nu tilbyde teater til hele publikumsspekteret. Som hovedregel produceres, der årligt en børneteaterforestilling og en gadeteaterforestilling, men teatret er også begyndt at producere teater specifikt for voksne og har endvidere udviklet en lang række nye forestillingsformater, caféarrangementer, events og ikke mindst gadeteaterfestivalen STREET CUT.

STREET CUT – Næstveds Internationale gadeteaterfestival løber af stablen en weekend i august måned med det bedste indenfor gadeteater, dans og moderne cirkus. Der er gratis adgang til samtlige forestillinger, koncerter og events. Festivalen arrangeres i tæt samarbejde med Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Fremhæves skal også:

KULTURSUPPE, der er teatrets helt eget ”forsamlingshus-koncept”, hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

SKØRE STRØMERE, der er et skrupskørt hårdtslående politikorps, der kan sættes ind overalt, hvor der skal strammes op på lov og orden.

VALGFLÆSK, hvor teatret hvert fjerde år – umiddelbart inden kommunalvalget griller partiernes spidskandidater og påbegynder valgfesten.

FASTER COOLS JULETRÆSFESTER, der er et overflødighedshorn af en juletræsfest for hele familien, der består af en perlerække af sjove, poetiske og lattervækkende indslag med rig lejlighed til at få rørt både nissekrop og julehjerte.

 

Dansk Rakkerpak & Faster Cool tilbyder:

  • Teater for alle aldre, indendørs og udendørs
  • Gadeteater, dukke – og animation, børne – og voksenteater
  • KULTURSUPPE, café arrangementer og gæstespil
  • STREET CUT - Næstveds internationale gadeteaterfestival
  • Turné, happenings og mobile events
  • Juletræsfester for hele familien
  • Specialdesignede kulturoplevelser og workshops
  • Samarbejde lokalt, regionalt, nationalt og internationalt