©  Foto:

De Hvide Svaner Camping

4-stjernet campingplads med Green Stay certificering og udsigt over Karrebæk Fjord. 

De Hvide Svaner Camping er en stor velindrettet plads med alle moderne faciliteter beliggende ned til Karrebæk Fjord. Bådebro til mindre både. Udover komfortpladser og strømpladser har vi udlejning af hytter, både med og uden bad/toilet samt teltpladser.

På campingpladsen er der en stor udendørs swimmingpool og børnebassin (åbent fra midt maj til slut august), som i 2021 -2023 har gennemgået en større renovering samtidig med, at der også er investeret i nye bade-, toilet- og køkkenfaciliteter. Herudover er der på campingpladsen legeplads med hoppepuder, klatretårn, gynger, mm. Derudover har vi beachvolley-, basketball- og fodboldbane, udendørs bordtennis og minigolf.

På pladsen er der god indkøbsmulighed i Svanemarked & Grill.

Der kan i skolesommerferien lejes forskellige typer af kajakker samt SUP-board og vandcykler. Der er mulighed for at deltage på guidede ture f.eks. fra De Hvide Svaner til Karrebæksminde eller Gavnø Rundt. Der afholdes også introduktionskurser, så man kan blive helt tryg ved kajakken inden man selv drager ud.  Udlejning er med forbehold for at vind og vejr egner sig til kajakture.

Pladsen tilbyder trådløs internetadgang. Ved streaming kan det godt blive presset.

Hos receptionen og i Svanemarked har vi et udvalg af turistinformation om seværdigheder og attraktioner for området der ligger indenfor cirka 1 times kørsel.

I hele sæsonen arrangeres en lang række aktiviteter, her anbefaler vi et besøg på vores hjemmeside og www.aktivitetsforeningen.dk 

Pladsen ligger tæt på Karrebæksminde, Enø, Gavnø og Næstved med fine indkøbsmuligheder og med Næstved Golfbane 2, 5 km væk og kun ca. 17 km til Bonbon-Land.

For mere information besøg vores hjemmeside.