©  Foto:

Drude Østergaard Studio

Mit navn er Drude Østergaard, jeg arbejder som kunstner i mit eget studio, som er beliggende i den hyggelige købmandsgård, Luffes Gård i Stege Møn.

Jeg har malet siden 1996, men meget sporadisk, først i 2007 kom jeg for alvor i gang med at male og udstille.

 Fra 2018 -2022 har jeg boet og arbejdet på Bornholm, naturen derover er unik og har betydet meget for mig og den måde jeg i dag arbejder på.

Jeg maler naturen som jeg opfatter den, mine billeder er et resultat af hvilke følelser der udspiller sig i mig, som igen har betydning for hvilke farver jeg vælger, på præcis det tidspunkt hvor jeg maler.

 Processen er for mig det vigtigste, at være èt med det jeg skaber, lege og bare være i nuet.

Naturen er healende, jeg mærker det når jeg er ude på mine vandreture, tid eksisterer ikke, for jeg er så optaget af alt hvad jeg ser, blomster, træer, lyden af rislende vand eller bølgerne der ruller voldsom ind mod kysten, vinden der hvirvler rundt om mig, regnen der pisker mig i ansigtet, det er alt sammen med til at jeg føler mig renset og fyldt med ny energi. Det er det jeg gengiver i mit valg af farver og motiver, og med et ønske om at mine billeder giver andre end mig selv en følelse af ro og fordybelse.

Jeg kalder mine billeder for drømmebilleder eller selvbilleder, da de repræsenterer hvem jeg er som person.

Jeg afholder kurser i at male visionært, samt et program:” Mal dine følelser”, hvor den enkelte person arbejder med at finde ind til sig selv bl.a ved at male sit eget selvbillede.

Jeg er medlem af kunstnetværket for Møn og Sydsjælland.

Jeg har udstillet sammen med kunstnetværket på Filosoffen i Odense,

I den Gule Stald i Kalvehave og flere steder.

På Bornholm: Hospitalet, Biblioteket, Bornholms øjenklinik, Galleri Vang, Galleri Snogebæk og været medlem af Kunstrunden.