©  Foto:

Enø Camping

Enø Camping ligger ved Karrebæksminde, lige ud til en den dejlige Enø strand. Pladsen har 257 campingenheder og teltpladsen. Vi tilbyder også hytter, campingvogne og glampingtelt til udlejning.

På pladsen er der boldbane med fodboldmål, basketball-kurv, bordtennis, petanquebane samt mulighed for at spille stigegolf, - der er desuden legeplads og hoppepuder. Vi har toilet/badefaciliteter, køkkenfaciliteter/udekøkken, puslerum, hundebad, vaskeri og gratis trådløst internet.

 

Pladsen ligger ud til én af Sydsjællands bedste badestrand. Med en fin sandbund, blå flag, og en børnevenlige dybde, som er en af grundene til at denne perle er et skønt feriemål for alle, der elsker strand, hav og badeliv.

Du kan krydre strandlivet med en inspirerende slentretur i den hyggelige fiskerby, hvor atmosfæren får ferieglæden op og pulsen ned. Nyd de dejlige sild eller andre af havets godter ved de små borde langs kanalen hos fiskehandlerne, ved røgeriet eller i det lille Streetfood område! Du kan også vælge at slå dig ned i en af Karrebæksmindes dejlige restauranter eller hyggelige cafeer. Et hyggeligt, dejligt sted, hvor du kan finde alt, hvad du behøver for at få en dejlig ferie.