©  Foto:

Gården på bakken

Velkommen til Gården på bakken i Holme-Olstrup – et lille og hyggeligt bed and breakfast, hvor vi også tilbyder bondegårdsferie i skolernes sommerferie.

Vi har to soveværelser med fælles opholdsstue, badeværelse og et stort køkkenalrum med spiseplads. I det store soveværelse vil der være mulighed for ekstraopredninger til to mindre børn.

Holme-Olstrup og Gården på bakken er et rigtig godt udgangspunkt for jeres ferie på Sydsjælland. Fra Gården på bakken er der kun 2 km til BonBon-Land og 9 km til Camp Adventure og Skovtårnet. Derudover har vi mange af SydkystDanmarks andre attraktioner som fx Gavnø, Faxe Kalkbrud og Stevns Klint inden for en overkommelige afstand. Der er 1 km til Holme-Olstrup Station, hvorfra der kører tog til Næstved (7 min) og Køge (30 min). Både Næstved og Køge er gode handelsbyer med hyggeligt bycentrum og flere gode restauranter og caféer.

På Gården på bakken holder vi meget af naturen og gør vores bedste for at tilbyde jer et overnatningssted med fokus på bæredygtighed og klimabevidste valg. Biodiversitet og respekt for naturen er kodeordene for vores have, hvor vi praktiserer Vild med vilje og lader græsset og blomsterne vokse frit, så insekterne har mulighed for at leve frit. På marken vokser græsset frit hele sommeren, og her kan I møde vores fritgående høns og grise. Indenfor har vi indrettet vores bed and breakfast med lækre genbrugsmøbler, som skaber en sammenhængende og stilbevidst indretning uden at gå på kompromis med vores valg om at belaste klimaet mindst muligt.

Der findes ladestander til el-bil på stedet.