©  Foto:

Ginskolen

Vær Master Destiller af gin for en aften!

Har du altid drømt om at lave din egen gin?

Hos Ginskolen kan du gøre præcis det! Kom og lave din egen gin, hos Ginskolen er du med i hele processen.

Når du kommer ud til vores lokale i Haslev, så vil du først blive mødt af vores ginbutik, hvor vi har over 350 forskellige flasker.

Dernæst træder du ind i selve Ginskolen, hvor vi sammen skal tilbringe de næste 3 timer. Sidst men ikke mindst, så vil du også have mulighed for at se vores destilleri, hvor vores lækre økologiske BeGin Cph holder til og bliver produceret.

Vores værter, som selv er ginnørder og brænder for at fortælle den gode historie, tager godt imod dig.

Når du har sat dig godt til rette foran en kobberkedel, vil vi fortæller lidt om hvem vi er, og selvfølgelig hvad der skal ske de næste tre timer.

Du vil herefter få 1 liter sprit i din kedel, og så er det tid til at vælger imellem de mange forskellige botanicals(ingredienser) der vil gøre din Gin speciel.

Du får udleveret informationsark, der skal hjælpe dig med at fortæller hvad de forskellige boitanicals gør for dig. Vi hjælper dig igennem udviklingen af din opskrift og vil guide dig igennem sammensætningen af botanicals.

Når du så har fået sat dine botanicals over, og din gin destillerer, så serverer vi en Gin & Tonic og står klar til at fortælle historier og svare på spørgsmål. Der vil være snacks, og mulighed for at udforske Ginbutikken, hvis man har lyst til dette.

Til sidst, når din gin er færdig med at destillere, så sørger vi for at den får den alkohol procent som du gerne vil have. Derefter hælder vi den på flaske med påskrevet navn, dato, abv (alkohol procent) og ingredienser. Nu er du officielt gin master destillatør.

Undervejs vil der blive serveret Gin Tonic, og alle gin fra baren kan smages inden der laves en gin tonic af denne.

Der gives naturligvis Ginskole rabat på alle køb i Ginbutikken på den aften i deltager.