©  Foto:

Hjerterummet - Yoga i Faxe

Hjerterummet er en tryg oase i Faxe – med masser af yoga, ro og nærvær.
Som gæst i Hjerterummet kommer du bare præcis som du er. Alt udstyr ligger klar til dig.

Vi sætter ingenting i kasser, men er tro mod at alle yogalærere er vidunderligt forskellige – præcis ligesom alle der træder ind ad døren er. Derfor vil du kunne møde forskellige undervisere hos os. Vores yoga-kalender afspejler de undervisere, der er tilknyttet studiet. I kalenderen på hjemmesiden kan du se, hvilke undervisere der underviser hvornår. Indehaver af yogastudiet, Kirstine Stenvad, kan du læse mere om nedenfor. Vores grønne dør er åben for alle – Vi glæder os meget til at møde dig!

HathaYoga
Bevægelse og nærvær med dig selv, din krop og dit åndedræt. Vi tilbyder både ugentlige hold og workshops – med alt lige fra helt blid yoga til svedige solhilsner og dybe stræk. Vi gør os umage med at rumme alle niveauer, så du altid kan være tryg ved at komme hos os.

Afspænding
Trænger du til at trække stikket? Og til at blive forkælet og ladet op? Vi har masser af afspænding på programmet – især Restorativ Yoga – men også yoga nidra og blid yoga. Vi holder et trygt rum, så du kan restituere og forebygge stress.

En til en
I Hjerterummet kan du læne dig tilbage ind i en Restorativ Yoga 1:1. Du kan øge din kropslige frihed og få en skræddersyet egenpraksis, når du kommer til Terapeutisk Yoga. Og du kan tage imod en Yogamassage som blander thaimassage med passiv yoga.

Om Kirstine Stenvad
Mit navn er Kirstine og foruden Hjerterummet i Faxe, driver jeg virksomheden Kirstine Stenvad Yoga, og er sammen med Malika Baladi forfatter til bogen: LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro. Jeg er bidt af yoga, ayurveda, kropslighed, spiritualitet og ALT der imellem! Jeg lever, ånder og driver biz fra hjertet.
Min passion ligger i det individuelle og terapeutiske, og i at vi lærer at lytte til os selv og vores ægte behov, så vi kan være tro overfor os selv. Uanset om det er i en dyb afspænding eller i et svedigt flow. Yoga er omdrejningspunktet i min hverdag og naturligvis i mit yogastudie Hjerterummet, hvor jeg vil elske at byde dig velkommen til undervisning eller ene-sessioner.