©  Foto:

Ingrid - Frederiksminde

Frokostrestauranten Ingrid er en smørrebrødsrestaurant lidt ud over det sædvanlige. Her er der kælet for hvert eneste stykke smørrebrød, og menukortet bugner af lokale lækkerier, der får smagsløgene til at hoppe og danse.

Ingrid er en smørrebrødsrestaurant med smukke Præstø Fjord lige uden for de store panoramavinduer. Smørrebrødet er lavet på de lækreste råvarer fra lokalområdet og fra restaurantens egen køkkenhave, som en lokal landmand passer og plejer året rundt.

Køkkenchefen Jonas Mikkelsen har sammensat frokoststykkerne, der tager afsæt i det klassiske smørrebrødsunivers. Men manden ved roret har altid et overraskende es i ærmet, som eksempelvis en fermenteret sennep til de stegte sild eller en æggecreme til svampetoasten.

Aftenrestauranten Frederiksminde er indehaver af en michelin-stjerne og er tilmed blevet tildelt den grønne femkløver, som gives til køkkener med et ekstraordinært bæredygtigt fokus.

Se mere på hjemmesiden for at bestille bord.

Nærliggende turistattraktioner omfatter Nysø Slot (Thorvaldsens samling) og både København samt Møns Klint kan nås inden for 1 times kørsel.