©  Foto:

Kalbyrisvejens Bed and Breakfast

Kalbyrisvejens Bed & Breakfast har til huse i et smukt, gulkalket byhus i den nordlige del af Næstved, meget tæt på Herlufsholmskoven og Susåen. Der tager ca. 20 minutter at gå til Næstveds centrum, og ellers er der flere busser at vælge imellem. Indenfor 10-20 minutters kørsel har I blandt andet to golfbaner, en dejlig badestrand, BonBon-Land, Næstved ZOO og Gavnø Gods og blomsterpark.

Værten bor selv i husets stueetagen, mens udlejningsværelserne og fællesfaciliteterne befinder sig på husets første og anden etage. Værelserne er lyse og indbydende og alle har eget TV. Det ene dobbeltværelse har en dejlig østvendt terrasse med udsigt til haven og skoven i det fjerne. Et skønt sted at nyde sin morgenkaffe.
Der er et moderne og meget velfungerende fælles køkken med en lille spiseplads og en stor fælles opholds-/spisestue med TV, radio og brændeovn, hvor man kan hænge ud med sig selv eller nogle af stedets øvrige gæster. Der hviler en dejlig afslappet stemning over stedet, så her kan man sagtens slappe af og samtidig tage for sig af områdets mange oplevelsesmuligheder. En disk i opholdsstuen er godt fyldt op med brochurer og anden turistinformation, hvis I savner inspiration til oplevelser i nærområdet.

Der er mulighed for en ekstra opredning på et par af værelserne.