©  Foto:

Karens Bed & Breakfast

På Karens Bed & Breakfast er man virkelig kommet på landet, så her er det kun fuglesang og køernes brølen, der forstyrrer freden.

Fra den store charmerende have, fuld af smukke blomsterbede, er der fri udsigt til marker og det åbne land. Der er halvanden km til nærmeste lysmast, så når aftenmørket sænker sig på en skyfri dag, kan I sidde i haven og nyde den mest fantastiske stjernehimmel.

Karens Bed & Breakfast har et stort lyst værelse med plads til tre personer. Der er tv og internetadgang på værelset og adgang til eget bad/toilet. Morgenmaden er økologisk og består foruden af müseli, juice, æg, bacon, ost og marmelade også af hjemmebagt brød og honning fra egen bigård. Morgenmaden skal bestilles ved ankomst.

Huset er omgivet af en 4000 kvadratmeter stor have, så her er god plads til et spil krokket eller til at finde sig en hyggekrog og nyde freden. Der er også mulighed for at grille og benytte den store terrasse med udsigt til en lille romantisk havedam. Vil I ud og spise, er der bare seks km til Rødvig og byens mange restauranter.   

Husk også at hilse på de langhårede skotske højlandskvæg, der holder til på marken lige op til haven.  

Der kan betales i danske kr., Euro og med MobilePay.

Prisen er i DKK for én person 400, to personer 600 og tre personer 750. Der gives 10% rabat ved mere end én overnatning.