©  Foto:

Kitekollektivet

Kitekollektivet er et stærkt, inkluderende fællesskab, hvor alle aldre og niveauer kan komme i gang eller videreudvikle sig. Kitekollektivet blev født ud fra en ambition om at skabe et socialt inkluderende fællesskab, der samler kitesurfere på strandene omkring Sjælland. Vi ønsker at gøre kitesurfing mere synlig, tilgængelig og sjovere for alle.

Hos Kitekollektivet tilbyder vi både private kurser, makkerkurser og gruppekurser. Du har mulighed for frit at vælge, hvordan du vil foretrækker at komme i gang med vandsporten. Vil du have 1:1 undervisning første gang eller vil du dele oplevelsen med en ven eller kæreste, eller skal hele vennegruppen afsted sammen? Derudover tilbyder vi også kurser til avancerede kitesurfere, som ønsker at videreudvikle sig indenfor tricks og teknikker. Alle Kitekollektivets instruktører har mange års erfaring med kitesurfing. Fælles for dem alle er passionen for kitesurfing samt ønsket om at hjælpe kursister i gang med sporten.

Læs mere om alle vores kitesurfingkurser på vores hjemmeside her.

Hos Kitekollektivet tilbyder vi også undervisning i Stand Up Paddle (SUP). SUP kan både udøves i store bølger, på fladt vand og på floder og er med andre ord for alle! Det er sjovt og nemt at komme i gang og også en rigtig god aktivitet med familien,
vennerne eller kollegaerne.

Læs mere om alle vores SUP-kurser på vores hjemmeside her.


Da Kitekollektivets kerne handler om fællesskab, får alle muligheden for at blive medlem. Et medlemskab medfører en række fordele, såsom:
● Du bliver en del af et socialt inkluderende fællesskab sammen med
andre passionerede kitesurfere
● Du får et stort kitesurfing-netværk
● Du får mulighed for at deltage i en masse fede arrangere og events
● Du får 15-20 % rabat på alt kiteudstyr hos kitesport.nu - ved køb af
større pakkeløsninger er du velkommen til at kontakte kitesport.nu for
at opnå en endnu større rabat
● Du får 10 % hos Lynæs Surfcenter
● Du får 30 % på saunabookings hos Lynæs Surfcenter med kode
● Du får 10 % på Lynæs Kiterepair
● Du får 10 & i Surfcenter Falsters butik
● Kiteclub Farø tilbyder medlemmer af Kitekollektivet rabat på
saunabookings. For kun 25 kr. pr. person for en hel dag kan du som
medlem af Kitekollektivet frit benytte saunaen.
● Du får Kitekollektivets t-shirt


Medlemskabet koster 500 kr. årligt. Bliv medlem via vores hjemmeside her.


Hvor kan jeg kitesurfe, og hvad kræver det?
Kitekollektivet samarbejder med Feddet Strand Resort og der tilbydes derfor kurser ved Feddet som ligger ud til Præstø Fjord, som er et ideelt sted til kitesurfing.

Kitekollektivet surfer derudover også følgende steder: Sydvestpynten (Amager), Café Sylten (Amager), Lynæs, Nivå, Farø (Bogø), Sanddobberne og Landerslev. Store gruppekurser finder dog fast sted ved Amager, enten Sydvestpynten eller Sylten.

At tage et kursus med Kitekollektivet er noget nemmere, end man umiddelbart tror. For at deltage skal du blot medbringe badetøj, håndklæde, godt humør samt tøj, der passer til vejrforholdene Da kurset starter på land, sørger vi for resten. Tag eventuelt lidt snacks, drikke og solcreme med.

Såfremt vejrudsigten ikke ser lovende ud, rykker vi Kitekollektivets undervisning. Der skal være mindst 6 m/s, og vinden skal komme fra en vestlig, sydlig eller østlig retning. Andre vejrfænomener kan ligeledes medføre aflysning.