©  Foto:

Kom med på Dark Sky stjernesafari

Hvis du vil opleve det helt særlige mørke der er i Dark Sky Park Møn & Nyord, så er dette den helt perfekte tur for dig.  

Turene er fokuserede på nattehimlen, og hvad du kan opleve ved at se på himlen, når du er et virkeligt mørkt sted uden lysforurening.

Guiden vil medbringe forskelligt udstyr til at se og fotografere himlen, og guiden vejleder gerne om, hvad du selv kan medbringe, og hvordan du kan bruge udstyr du allerede har.

Afhængigt af hvad der er på himlen på et givet tidspunkt, kan du se på mælkevejen, stjernehober, planeter, stjernetåger eller galakser. Alt det som er næsten umuligt at se i en storby på grund af lysforureningen der.

Hvis du har lyst, kan du også få taget fotos, hvor du er med i billedet med stjernerne som baggrund.

Guiden giver også kurser i astrofotografi, og du kan sammen med guiden tage fotos af mælkevejen, eller af udvalgte objekter på himlen. Uanset hvad, kan guiden bidrage med sin viden om, hvad der foregår på nattehimlen.

Overnatning kan arrangeres, enten i Bed & Breakfst, eller for de mere hårdføre i telt eller shelter.

Kontakt Dark Sky Star Safari for at høre om mulighederne, og lad dem høre hvad du synes kan være spændende, så de kan planlægge en tur ud i natten for dig.