©  Foto:

Liza's Gallery

Liza’s Gallery præsenterer dansk og international kunst i charmerende omgivelser midt i Stege by. Galleriet åbnede i 2007 og drives af Liza Krügermeier.

I hjertet af Stege, finder du Liza’s Gallery, der har til huse i én af de ældste gårde i købsstaden. Galleriet har gennem årene udviklet sig til et gedigent udstillingssted, der tiltrækker anerkendte kunstnere fra ind- og udland, ligesom Liza Krügermeier’s egen billedkunst også præsenteres i galleriet.

Besøgende kan altid forvente spændende og varierede kunstoplevelser i de charmerende omgivelser i Farverstræde. Året rundt arrangeres en række gruppeudstillinger i galleriet, hvor der især er fokus på billedkunst, men også skulptur, keramik, glas og installation præsenteres.

I galleriets butik findes et stort udvalg af kunsthåndværk, gaveartikler, kort, tryk og malematerialer.

Liza’s Gallery ligger i midt i det kulturhistoriske miljø i centrum af Stege, og det er derfor oplagt at kombinere dit besøg i galleriet med en tur rundt i byen.

Se galleriets åbningstider på hjemmesiden eller Facebook, eller kontakt galleriet for besøg udenfor normale åbningstider.