©  Foto:

NaturWellness på Kirsebærkroen

Kom ud i naturens helbredende omgivelser, bliv mødt med rummelighed, frihed og plads til at være dig - præcis som du er! Tag hjem med fornyet energi, overskud og kontakt til dig selv og dine nærmeste. Et tiltrængt pusterum fra hverdagens forpligtelser.

NaturWellness er din mulighed for at opleve et nyt wellness-begreb med bæredygtighed og kontakt til naturen i front. Vores ønske er at fylde dig op med ny energi, hvor vi bruger naturen aktivt, hvad enten du deltager til vores saunagus, getaway-yogaretreat eller nyder andre kropsterapeutiske bevægelsesformer og behandlinger.
Kirsebærkroen - The Inn Between ligger i den charmerende gamle by Præstø, som er et roligt, nærværende og hjertevarmt tilflugtssted. Stedet er placeret i direkte kontakt til naturen, så du kan frakoble dig fra hverdagen, trække vejret i frisk luft, bade i fjorden, tage på stille vandring i skoven og høre fuglefløjt. Alle værelser er nyrenoverede med tanke på, at invitere naturen indenfor både i farvevalg og indretning. 
Nogle af vores faste aktiviteter:
Saunagus inkl. vinterbadning, Getaway Retreats, stillevandringer, Restorativ Yoga, Graviditetsyoga, Fascial Flow - blide bindevævsbevægelser, Body-SDS, gravidyoga/massage, psykoterapi, NADA-behandling, mfl.