©  Foto:

Olympiadehuset Bed & Breakfast

Olympiadehuset Bed & Breakfast holder til i en villa i et hyggeligt parcelhuskvarter i Strøby Egede. Her kan I nemt starte dagen med en havdukkert, for stranden er bare 100 meter væk. Olympiadehuset udlejer et dobbeltværelse og to enkeltværelser. På dobbeltværelset er der kaffemaskine, vandkoger og køleskab og udgang til egen terrasse og haven. De to enkeltværelser har begge en vandkoger og adgang til køleskab, så man selv kan lave sin morgenmad. Men det er også muligt at bestille morgenmad på stedet, bare I gør det senest aftenen i forvejen.  

Udendørs kan I slappe af i den hyggelige have, fx i gyngen, der hænger i den store vandgran. Eller flade ud i de magelige solstole med en god bog og udsigt til havens træer. 

Og glem endelig ikke at besigtige smedejernsstakittet foran huset, for det er et helt lille kunstværk, skabt af en tidligere ejer, der havde svejsning som hobby. Den kreative svejsekunstner har her vist Danmarks medaljehøst og de udøvende atleter ved OL gennem flere årtier.

Der er bare seks km fra Olympiadehuset til Køge centrum og nogenlunde det samme til Vallø Slot, mens I har både indkøbsmuligheder og spisesteder i lokalområdet.