©  Foto:

Piccobello Bed & Breakfast

Piccobello Bed & Breakfast ligger i den hyggelige Valløby ikke langt fra forsamlingshuset, Vallø Slotskro og Vallø Slot med mulighed for dejlige gåture i slotsparken.

Piccobello ligger i landlige omgivelser, men alligevel er der bare 10 minutters kørsel til Køge, 45 minutter til København og en halv times kørsel til Roskilde.

Med sin beliggenhed meget tæt på cykelruten Berlin – København er det et oplagt sted at slå sig ned for cyklister, men også for lystfiskere, der har Tryggevælde Å i nærheden.

Piccobello Bed & Breakfast har to dobbeltværelser og en selvstændig hytte. Det ene værelse har en stor dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. I hytten er der plads til to voksne og to børn. Der er the-køkken med gratis kaffe og the til rådighed for værelserne samt en mikrobølgeovn, hvor man kan varme et måltid mad. Hytten har sit eget køkken. Der er ”Chrome Cast” overalt, så I kan se de tv-kanaler, I er vant til hjemmefra. Derudover findes der også vaskemaskine og tørretumbler til brug mod betaling, ligesom der stilles lånecykler til rådighed.

Udendørs kan I grille og slappe af i den fredelige have, der har flere hyggekroge, en pavillon og et orangeri til kølige eller blæsende dage.

Piccobello er ideelt både for jer, der vil på romantisk weekend, for forretningsfolk, for cykelturister og for familier, der vil have et fredeligt ophold i naturskønne omgivelser, hvor golfspillere kun har to km til Vallø Golf.