©  Foto:

Quistgaarden

Quistgaarden Bed & Breakfast er et sted for ægte livsnydere, der ønsker at trække stikket ud et par dage og bare nyde hinanden i fredelige og smukke omgivelser. Quistgaarden ligger i det naturskønne, bakkede landskab mellem Bisserup og Karrebæksminde og på grund af sin placering højt i landskabet er udsigten helt uovertruffen.

Quistgaarden Bed & Breakfast tilbyder både værelser og lejligheder. Alt er nyistandsat, lyst og meget indbydende. Alle værelser er med eget bad, og familiesuiten har også sin egen balkon med havudsigt. Der er endvidere et hyggeligt fælles opholdsrum samt et lækkert og veludstyret fælles køkken.

Da Quistgaarden også fungerer som wellness-center, er det muligt at bestille forskellige forkælende behandlinger, ligesom I kan I få adgang til både sauna, dampbad og opvarmet udendørs vildmarksbad med udsigt til både skov og hav. På de store åbne græsarealer er der god plads til fx yoga, Tai Chi eller andre former for aktivitet. - Quistgaarden har det økologiske spisemærke i guld, så her spiser I med andre ord godt og sundt.

Vil I ud og røre jer, stiller Quistgaarden gratis cykler til rådighed, og bare fem minutter væk kan I fx besøge Bjørnebæk Strand. Og ca. 10 km væk ligger det charmerende fiskerleje Karrebæksminde med flere hyggelige restauranter og cafeer.

Quistgaarden tilbyder også møde- og konferencefaciliteter og med plads til 27 overnattende gæster er det et oplagt sted for mindre virksomhedsarrangementer.
Bemærk, at håndklæder og linned er inkluderet i prisen ved minimum to nætters overnatning.