©  Foto:

Restaurant Holmegaard – en del af Holmegaard Værk

Restaurant Holmegaard serverer ’glastronomi’ fra øverste hylde. Placeret i det idylliske bryghus, kun et glaskast fra designmuseet Holmegaard Værk, serverer restauranten ’glassisk’ dansk mad med et twist af nordisk design og elegance.

Restaurant Holmegaard åbnede i 2020 i Fensmark, nær Næstved, og har siden da hurtigt etableret sig som et sted i absolut særklasse på den danske frokostscene.

Restauranten ligger placeret i det idylliske bryghus, kun et glaskast fra det ikoniske designmuseum, Holmegaard Værk, og sætter med sin charmerende og atmosfæriske indretning scenen for en uforglemmelig madoplevelse.

Læg dertil at maden på restauranten er af absolut topkvalitet. Her er rejerne håndpillede, mayonnaisen rørt fra bunden og brødet hjemmebagt – alt sammen med kærlighed og tilsat et twist af nordisk design og elegance.

Kombinér dit besøg på restauranten med en tur på Holmegaard Værk og oplev historien om Danmarks første, sidste og eneste bevarede glasværk. Her kan du få fortællingerne om de ikoniske designere, iagttage de arbejdende glaskunstnere, eller skabe dine egne mesterværker i glas.