©  Foto:

Sigerslevhus Bed & Breakfast

Sigerslevhus ligger i udkanten af den hyggelige landsby Sigerslev med udsigt over de åbne marker. I ”baghaven” ligger den lokale fodboldsplads, hvor I kan spille bold eller tage en joggingtur. Få kilometer væk ligger Store Heddinge med specialforretninger, dagligvarebutikker og flere spisesteder. Her finder I også Nordeuropas største ottekantede kirke, Skt. Katerina Kirke og en dejlig svømmehal.

Men et ophold på Sigerslevhus er først og fremmest et ophold i nærkontakt med naturen, for blot et par km væk har I Stevns Klint, Stevns kridtbrud og ”Trampestien”, der løber langs kanten af klinten. På vejen mod klinten ses en smuk og velbevaret gravhøj. Tæt på har I også Tryggevælde Å, Rødvig Strand, Gjorslev Bøgeskov og Sigerslev Mose.

Sigerslevhus har til huse i en gammel landsbyskole, der blev bygget i 1904. Stedet er siden blevet restaureret, og de gamle lokaler er blevet indrettet til værelser. I alt tilbyder Sigerslevhus på en lejlighed og 7 værelser, hvoraf det ene er indrettet som særligt handicapegnet med handicaptoilet og ekstra stort baderum. Huset kan desuden lejes som feriehus.

Sigerslevhus tilbyder også fællesrum med hyggekrog, bordfodbold og bordtennis og desuden et stort lokale til fest, møder eller andet. Stedet byder også på et stort køkken, med plads til udvidet kogekunst.  

Ved bestilling af morgenmad byder ejeren på mange lokale produkter, blandt andet egne tomater og peberfrugter dyrket i drivhuset. Ofte er det muligt at komme ind i drivhuset og bare slappe af og nyde duften af grønt.