©  Foto:

Stalden på Fuglsanggård

Stalden på Fuglsanggård, er det ideelle sted for jer der godt vil bo midt i naturen tæt på skov og strand.

Entre med adgang til et stort dejligt badeværelse og adgang til stue / køkkenalrum. Stuen rummer et hyggeligt sofaarrangement, med udsigt til terrassen, endvidere en spiseafdeling med plads til 8 og ganske veludrustet køkken med opvaskemaskine, ovn, mikroovn og køle/fryseskab.

I stuen er der et stort glasparti med havedør der giver direkte adgang til den private vestvendte terrasse. Fra terrassen er der udsigt ud over markerne med rig mulighed for at se mange slags dyreliv. Terrassen er møbleret med et stort havebord, stole, parasol og gril.

Fra Stuen er der adgang til to de soveværelser. Det ene soveværelse er møbleret med en stor dobbeltseng og et lille skrivebord. Det andet soveværelse er møbleret med en køjeseng, hvor underste seng er en dobbeltseng og øverste er en enkeltseng. I begge værelser er en kommode med bøjlestang.

  • Det er ikke tilladt at medbringe husdyr til ”Stalden”.

Beliggenheden på smukke Jungshoved, er ideel for ture til Møens Klint, Stevns Klint (UNESCO World Heritage Site) og ikke mindst et besøg i den fantastisk hyggelige by Præstø med gode indkøbsmuligheder og flere restauranter, herunder Frederiksminde med en Michelin-stjerne.
I nærområdet er der flere slotte, parker og museer der er et besøg værd.

Vi har etableret en selvpluk have med bær, frugt og grøntsager. Fra juni til langt ud på efteråret er det muligt at plukke bær og grøntsager. Hvis man ikke selv vil plukke, kan man købe de samme ting i gårdbutikken, hvor der tillige kan købes marmelade og en hel masse andet. I løbet af sæsonen vil der være forskellige events i haven.

Sjællandsleden der er et mere end 1000 km langt net af vandreture går lige forbi Fuglsanggård. Men er man ikke til meget lange ture, kan man f.eks. gå en tur ned til det nærliggende Fuglereservat ved Maderne. Det ligger smukt ved indsejlingen til Præstø Fjord. Eller gå skovturen med udsigt over havet og mulighed for at se sæler der slapper af på sten ude i havet

Praktiske informationer:

  • Sengetøj og håndklæder er inkluderet
  • Som udgangspunkt er der ingen måltider inkluderet i opholdet.
  • Booking: Minimum to overnatninger
  • Tøjvask: Der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler i et lille badeværelse med adgang direkte fra gården. Pris pr. vask: kr.30,-. Pris pr. tørring: kr.30,-.
  • Gril: Gratis at benytte, men man skal selv købe grillkul.

Vejledende pris pr. nat: kr. 750,-. Prisen gælder for to personer.

Pristillæg pr. person ud over 2 personer: kr.275/nat. (Børn op til 2 år er gratis)

Slutrengøring: kr.400,-

Der kan bookes direkte hos Fuglsanggaard eller via Airbnb. Fuglsanggaard har udover Stalden også Annexet, som kan bookes til overnatning.