©  Foto:

Thomas Kongshøj Adventure - Feddet

Er du til adventure og eventyr? Så er du kommet til det helt rette sted!

Thomas Kongshøj er professionel Offroad kører og 10 x danmarksmester i Motocross og Enduro under navnet Thomas Kongshøj Racing. Senest vandt Thomas Kongshøj en 3. plads til VM i Abu Dhabi dessert Challenge. Thomas har sammen med hans dygtige team af mentorer og instruktører gjort det muligt for dig, at få en helt unik oplevelse på Feddet, som møder dig på alle niveauer af racing og adventure. Her får du muligheden for at opleve naturen på en ganske særlig måde!

På hovedsædet på Feddet har Thomas Kongshøj skabt Danmarks største EL-Offroad oplevelse. Den elektriske maskine er nemmere at bruge, fordi den er uden gear og med 3 fartindstillinger du selv bestemmer. Men bare rolig det gør den bestemt ikke kedelig! Det giver også den fordel at den ikke larmer, når du skal opleve naturen fra sin bedste side.

En oplevelse hos Thomas Kongshøj Adventure er en helt unik tur igennem naturen, hen over feddets 650 hektar. Oplevelsen er præget af en blanding af Offroad og Enduro, som betyder at køreturen foregår i naturen som indebærer sand, skov, jordbund og strandture. I modsætning til Motocross som er på en lukket bane. ALLE kan være med på sit eget niveau og alle vil få en god oplevelse. Vi har sammensat en række pakker som giver dig mulighed for eventyr i øjenhøjde.

 

Find flere pakker her