Gå til indhold
©  Foto:

Thorsvang - Danmarks Samlermuseum

På Thorsvang samlermuseum kan I opleve en verden af i går. På museet kan I finde alverdens ting og sager fra de gode gamle dage, dengang farmor var ung. 

Besøg de gode gamle dage i Thorsvang Samlermuseum. Her kan du opleve verden af i går. Gå en tur gennem de gamle butikker og værksteder, der bugner af alverdens ting fra de skønne dage, hvor farfar var ung.

En spændende samling hvor der er genopført butikker og værksteder - som til dagligt drives af ildsjæle, der er med til at vedligeholde og videreudvikle Thorsvang Samlermuseum til glæde for nysgerrige sjæle i alle aldre.

Tag minderne til bords i Thorsvangs lille hyggelige serveringssted Café Tot. Her kan du mellem kl. 12 og 15 få serveret en god gammeldags frokost eller kaffe med hjemmebag. (Et besøg på Café Tot kræver ikke entré)

Du kan også holde dit selskab i Palmehaven. Her er plads til 100-125, og vi tilbyder alt - lige fra overdådig brunch til lækre middage. Det kan også være kaffe med hjemmebag eller frokostbuffet til et selskab- eller et busselskab. 

Kontakt museet og hør mere, eller besøg hjemmesiden

Share your wonders: