©  Foto:

Turistinformation Danhostel Faxe

Turistinformationen på Danhostel Faxe står klar til at hjælpe dig på din tur rundt på Sydsjælland og Møn

Danhostel Faxe byder velkommen til en helt unik udsigt, hvor du kan gå på opdagelse i Faxe Kalkbrud, som er et 63 millioner år gammelt koralrev, hvor fossiler kun venter på at blive fundet.

Vi ligger midt i den sydsjællandske natur, med kort afstand til både strand og skov. Der er noget for hele familien og en masse seværdigheder i nærheden.

Danhostel Faxe ligger få meter fra byens centrum med muligheder for både shopping og indkøb. Bus- og tog station er også beliggende tæt på, til dig som har brug for at tage transportmiddel.

Du finder masser af fantastiske cykelruter i nærheden, og vi tilbyder gerne et aflåst skur til din cykel. Du har mulighed for at benytte vores fælleskøkken, grill og bålplads hvis du gerne selv vil lave maden til familien. Store udendørs fællesarealer og et opholdsrum for hele familien med spil og tv-stue.

Danhostel Faxe har 21 værelser til rådighed med plads til 88 personer, heraf er de 4 af værelserne hotelstandard. Vi råder også over selskabs og konferencelokaler, med moderne av-midler og trådløst internet.

Samtidig har vi også gennem mere end snart 30 år været en social virksomhed/beskyttet beskæftigelse for mennesker med særlige behov.