©  Foto:

Turistinformation Emmaus

Turistinformationen på Emmaus står klar til at hjælpe dig på din tur rundt på Sydsjælland og Møn

Emmaus ligger centralt i Haslev og har til huse i den smukke hovedbygning fra 1920´erne, der tidligere fungerede som højskole. Bygningerne er omgivet af en stor park, æblelund og gode parkeringsforhold.

Moderne og klassisk kunst
Galleri Emmaus sælger nutidig og klassisk kunst. Vi har specialiseret os i kunst, der udtrykker værdier. Lige fra naturen til de store eksistentielle spørgsmål. Galleri Emmaus har mere end 30 anerkendte kunstnere tilknyttet, og har desuden hvert år gæsteudstillere. Stilarterne varierer fra abstrakt over tilnærmet figurativt til næsten fotografisk udtryk. Her udstilles og sælges malerier, både olie, akryl og akvarel, litografiske tryk og tegninger samt skulpturer i stentøj, glas og bronze.
På galleriet findes en spændende butik med plakater og kunstkort, kunsthåndværk, tasker, tørklæder, kreative smykker etc.

Emmaus Hostel

Foruden Galleriet, så er det på Emmaus også muligt at overnatte på en af de 30 enkelt og dobbeltværelser samt 4 store familieværelser med stue. Værelserne har eget bad og toilet samt kogekeddel med fri adgang til tebreve og nescafe. Værelsesprisen er inklusiv linned og håndklæder samt trådløst wifi. Og der er adgang til TV-stue og køkken med kaffemaskine, kogekeddel, komfur, mikroovn, køleskab, og lille spiseplads.