©  Foto:

Turistinformation Konference & Hotel Klinten

Turistinformationen på Konference & Hotel Klinten står klar til at hjælpe dig på din tur rundt på Sydsjælland og Møn

En spektakulær udsigt omgivet af fantastisk smuk natur og kun få minutter fra Stevns Klint ligger konference & hotel klinten direkte ud til Østersøen og med nedgang til Rødvigs bedste badestrand. Her kan I slappe af og nyde roen og den afslappede stemning.

Vi tilbyder 58 komfortable dobbeltværelser heraf 22 ny-renoverede Seaside værelser med egen altan eller terrasse med havudsigt. Som gæst hos os kan I hygge jer i en af vores mange lounges, hvor dagens avis kan læses i ro og mag med en kop kaffe, eller I kan få sved på panden i vores helt nye motionsrum. Efter en tur, hvor musklerne er blevet udfordret i træningsmaskinerne, kan det være dejligt med en tur i saunaen, hvor I igen kan få pulsen ned.

Har I lyst til at udfordre hinanden i et spil billard, bordfodbold eller Wii-spil, så er det bare at slå jer løs i klintehulen i kælderen, alt i mens I nyder et glas vin eller en kold øl.

Når sulten melder sig kan vi byde velkommen indenfor i restauranten, hvor mantraet bag vores madfilosofi er – når lækkert er naturligt. Med udgangspunkt i sæsonens økologiske råvarer serverer vi mad af høj kvalitet, som I kan nyde i vores restaurant, der ligger med panoramaudsigt over Østersøen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Rødvig og til Stevns.

Transport:

Bil – en times kørsel fra København

Tog – en halv time med lokaltog fra Køge til Rødvig

Ankommer I på cykel har vi også en fin cykelgaragre. 

Afstande: 25 km fra Køge, 100 km fra Storebælt