©  Foto:

Vallø Slotskro

Rammerne på Vallø Slotskro kan næppe være mere idylliske med voldgraven, Vallø Slot og bølgende marker uden for døren. Vallø Slotskro er genbo til Vallø Slot kun adskilt af voldgraven i omgivelser som var det taget ud at et eventyr.

De har 8 værelser, som alle er individuelt indrettet med eget bad og toilet. Det er oplagt at kombinere en overnatning på kroen med et gourmetophold, hvor I kan nyde deres restaurants lækre mad. White Guide Danmark og Den Danske Spiseguide har begge anbefalet Vallø Slotskro.

Køkkenet bruger mange lokale råvarer eks. jordbær, kartofler og grønsager fra Klippingegaard. Til maden sættes der naturligvis vinmenu, men man kan også vælge at dykke ned i det enorme vinkort.

Vallø Slotskro et også et populært mål for bryllupper og andre fester. Kroen råder over tre selskabslokaler i forskellig størrelse med plads til selskaber fra 10 til 140 i samme lokale.

Vallø Slotskro ligger kun 5 km fra stranden og 8 km fra Køge by, 5 km fra Køge Golfbane samt ca. 15 km fra Stevns Klint. Et område med en fantastisk natur, der bestemt er et besøg værd og mange fritidsaktiviteter inden for kort afstand. Køreafstand fra København 45 km og 60 km fra Kastrup Lufthavn.