©  Foto:

The Woodland Lodge

Besøg The Woodland Lodge og oplev skovens dybe, stille ro

Besøg The Woodland Lodge og oplev skovens dybe, stille ro. The Woodland Lodge er en smuk skovriderbolig tegnet af den kendte arkitekt, Martin Nyrop, som også tegnede Københavns Rådhus og Østre Gasværk Teater. Mange af husets fine detaljer er bevaret, og du kan nyde det fine, unikke håndværk og stemningen inde og ude.

Vi har otte rummelige værelser, spisestue, tekøkken og mødefaciliteter, og vi afholder løbende events, hvor vi samarbejder med dygtige folk om gastronomi, kreative workshops, vandreweekender og løberejser.

Udendørs har vi etableret hyggekroge, hvor du kan læse en bog i haven, eller nyde en middag med venner og familie i det gamle, smukke brændeskur. Vi har også en garagebar, som kommer i brug, når vi afholder events, eller når du booker The Woodland Lodge til konfirmation, møde eller familieevent. Vi har nemlig også plads til det store partytelt.

Kan du lide smørrebrød? Så ligger den sublime frokostrestaurant Villa Gallina kun en kort slentretur nede ad skovvejen.

Hvis du leder efter et naturnært mødelokale, så fås det ikke bedre. Så tøv ikke med at forlade white boardet for en stund, og flytte dit møde ud i det grønne. Vi samarbejder med dygtige folk om at facilitere møder i naturen. Så ud på de grønne gulvtæpper. Det kan kun gå godt.

Vi bor omgivet af gammel egeskov i et magisk istidslandskab med virkelig mange gode kilometer af skovstier at vandre og cykle på. Vil du på stranden, er Faxe Ladeplads med en skøn sandstrand kun en kort køretur væk. 

The Woodland Lodge ligger 800 meter fra Skovtårnet på Camp Adventure og tæt på Gisselfeld Kloster, Paradehuset, Veras Verden, Akeleje Studio og Rønnede Kro, som alle er en del af naboskabet i Destination Gisselfeld.

Velkommen i det grønne fra os i The Woodland Lodge og fra alle skovens dyr.