8 skønne restauranter, som serverer årets julefrokost

Foto: Rønnede Kro

Forkæl smagsløgene og hinanden med en lækker julefrokost på Sydsjælland & Møn.

Vinhuset i Næstved
Hotel Vinhuset

#1 Hotel Vinhuset

Kom i rigtig julehumør med en god, traditionel og hyggelig julefrokost på Hotel Vinhuset i Næstved, hvor musik og dans får stemningen i top. Der er både fredage i slut november og start december at vælge imellem.

Restaurant Holmegaard
Per Rasmussen / Museum Sydøstdanmark

#2 Restaurant Holmegaard

Sæt jer til rette ved et veldækket julebord i de stemningsfulde omgivelser på det gamle glasværk i Næstved, hvor der lægges vægt på en hyggelig og rolig atmosfære. Restaurant Holmegaard holder åbent til frokost alle dage kl. 11-16 samt aften og weekend efter aftale for selskaber 10-80 personer. 

Sne i Næstved
VisitSydsjælland-Møn

#3 Hotel Kirstine

Der er linet op med det store traditionelle julebord i november og december måned på Hotel Kirstine i Næstved. Kan bestilles til både frokost og aften. 

Rønnede Kro
Destination SydkystDanmark

#4 Rønnede Kro

Rønnede Kro står klar med Julefrokosten i de charmerende omgivelser på den hyggelige kro. Julefrokosten er "Family style" og serveres af tre omgange, så de er lagt op til en hyggelig middag!

#5 Hotel Frederiksminde

Lad Hotel Frederiksminde danne de idylliske rammer om årets julearrangement. Restauranten byder både velkommen til Ingrids Julebord tre søndage i december og til den eksklusive selskabsjulemenu, som passer perfekt til julefrokosten med kollegaerne. 

Rødvig Kro
Soeborg Jensen fotografi

#6 Rødvig Kro & Badehotel

Råvarer af høj kvalitet og æstetisk indretning er i højsædet hos Rødvig Kro & Badehotel. Nyd en julefrokost i de skønneste rammer med udsigt til Stevns Klint. 

Restaurant B-spis i Næstved
Tony Nielsen

#7 B-Spis

Nyd en skøn julefrokost på Restaurant B-Spis, som ligger centralt i Næstved. Her er der fokus på det gode måltid, hvor smag, kvalitet og servering går op i en højere enhed.

Hotel Præstekilde
Palle Jørly

#8 Møn Golf Resort

Book din julefrokost på Møn Golf Resort i november eller december. Her kan I vælge om I ønsker den helt store julebuffet eller om julemenuen skal serveres som "sharing"-menu ved bordet. Middagen efterfølges af kaffebuffet, dans, musik og natmad. Se mulighederne på hjemmesiden.