Brug for en bryllupsplanlægger?

Foto: Tage Klee

På Sydsjælland & Møn har vi to dygtige bryllupsarrangører, der kan hjælpe jer med at holde styr på alle detaljerne, så den store dag kan nydes uden bekymringer.

Heldigvis er det de færreste, der er rutineret i at holde bryllup, og derfor kan det måske også være en smule nervepirrende at skulle planlægge den store dag på egen hånd. En "bryllupsplanlægger" kan hjælpe jer med at planlægge det perfekte bryllup. Her får I alt fra gode råd og vejledning til den helt store pakke, hvor der er tænkt på det hele. Uanset hvilken løsning I vælger, får I professionel rådgivning - og måske en anden tilgang til jeres store dag.

Midt i den idylliske natur ved Præstø ligger det familiedrevede luksus boutique badehotel 'Jungshoved Præstegaard', som kan hjælpe med at skabe de perfekte rammer til drømmebrylluppet. Her er der både plads til vielsen, festen og overnatning i de smukke omgivelser. Og alt det praktiske såsom kontakt til madleverandør, fotograf, frisør, blomsterdekoratør m.m. bliver der selvfølgelig også taget hånd om, hvis I ønsker det. Kort sagt tager personalet jer i hånden fra det aller første møde, til I vågner første dag som ægtefolk. 

Som navnet antyder, kan Magical Weddings bistå med en fuldkommen magisk vielse i de historiske omgivelser i Højerup Gamle Kirke. Kirken har en unik placering på kanten af Stevns Klint, der, med den smukkeste udsigt over havet, kan skabe en fantastisk ramme om en særlig begivenhed. Magical Weddings hjælper naturligvis med alt, hvad I har brug for i forbindelse med vielsen - fx pyntning af kirken, bestilling af giftefoged, frisør, hestevogn m.m.