Ko yoga Møn

3 millioner hollændere kommer med til ko-yoga og kanotur på Susåen

26.11.2019
Foto: VisitSydsjælland-Møn

Et stort hollandsk tv-hold gæstede SydkystDanmark i højsæsonen – og nu har tv-programmet nået de hollandske tv-seere.

Tv-programmet Love for the Campsite består af 8 episoder, der bliver udsendt på tv-kanalen ONS i oktober og november – med genudsendelse i januar og februar måned 2020.

Det hollandske tv-selskab forventer mellem 350.000 og 500.000 seere pr. episode og i alt håber vi på helt op imod 2,5 til 3 millioner hollandske seere,

fortæller projektkoordinator Stephanie Hamilton, der havde ansvaret for at tilrettelægge et spændende program for det hollandske tv-hold.

Ud af de i alt 8 tv-afsnit er hele tre afsnit dedikeret til oplevelser i SydkystDanmark. Lige fra kanotur på Susåen til besøg på Gavnø Slot, Stevns Klint og ko-yoga og mad over bål ved Camp Møns Klint.

Love for the Campsite handler om en gruppe hollandske camping-fans, alle i aldersgruppen 50+, der får lov til at opleve det allerbedste, som SydkystDanmark har at byde på.

”Det var et meget omfattende arbejde, som strakte sig over flere måneder, og vi var endda nødt til at trække på to medarbejdere her i VisitSydsjælland-Møn for at få det hele koordineret,” siger Stephanie Hamilton.

”Et tv-hold på tyve personer kræver i sagens natur langt større arbejde end vores mere traditionelle pressebesøg, hvor der måske er 2-4 skrivende journalister og fotografer på besøg,” forklarer hun.

Blandt andet fordi det hollandske tv-selskab kom på en rekognoscerings-tur for på forhånd at danne sig et førstehåndsindtryk af vores attraktioner og seværdigheder. Og først bagefter kom så hele teamet.

”Men også fordi der skal koordineres tilladelser til at filme og især filme med drone. Og alle aktiviteter skal være på plads ned til mindste detalje, du kan ikke bare tage det lidt ad hoc, når der kommer 20 personer,” siger Stephanie Hamilton.”Så det var et meget stort koordineringsarbejde, men heldigvis var vores aktører rundt om i SydkystDanmark alle meget hjælpsomme og tog imod det hollandske tv-hold med åbne arme,” siger Stephanie Hamilton.

Nu ser vi frem til, at rigtig mange hollandske campister får appetit på selv at besøge SydkystDanmark.

Gavnø Presse

Foto:VisitSydsjælland-Møn

Besøget var planlagt i samarbejde med VisitDenmark.