Rønnebæksholm

Foto: Rønnebæksholm

Anderledes og autentisk mødested med masser af historie, kunst og natur

Møde i kunstneriske rammer

Rønnebæksholm er Næstved kommunes Kunsthal og arbejder på at skabe lokal forankring og udsyn. Igennem tværgående samarbejder rækker Rønnebæksholm ud og stedets faciliteter, inde såvel som ude, muliggør udviklingen af nyskabende kunstneriske, læring til alle og kulturelle programmer af høj kvalitet. Rønnebæksholm er kun 1 time og 10min kørsel fra København og der er gode offentlige tog transport til Næstved.

Rønnebæksholm Park

Foto:Rønnebæksholm

Rønnebæksholm

©Randi og KatrineFoto:Torben Petersen

Portalen

©Randi og KatrineFoto:Torben Petersen

Rammer

De lyse og historiske lokaler på Rønnebæksholm kan lejes af erhvervsdrivende eller foreninger til mindre møder, workshops, kurser, konferencer og lignende. Ønsker I at få mad serveret, kan dette også arrangeres og leveres gennem Rønnebæksholm. Ønsker I personaleassistance udover opsynsassistance, f.eks. serveringspersonale, kan dette også aftales individuelt. I skal være opmærksomme på, at lokalerne ikke udlejes uden opsyn af personale og at vi ikke udleverer nøgler. Det er desuden ikke muligt at leje lokalerne til fester af privat karakter.

 

Herskabsstalden

Herskabsstalden er velegnet til større møder, konferencer, kurser, koncerter eller andre erhvervsmæssige arrangementer. I stueetagen er findes den flotte restaurede vognport og den charmerende gamle stald med garderobe, toiletfaciliteter og anretterkøkken. På 1. sal er et større mødelokale. Både vognport og mødelokale er fuldt udstyret med AV-udstyr til præsentationer.

Herskabsstalden kan rumme op til 130 personer alt efter opstilling.

Udlejning af café

Udenfor Rønnebæksholms åbningstider er det også muligt at leje caféen, der har plads til ca. 20 personer.

 

Vi tilbyder også:  Parken, Haven og Kunsthallen

Som en del af et ophold på Rønnebæksholm kan man også nyde Parken, Haven og Kunsthallen, hvor der kan arrangeres særomvisninger dertil både om stedets historie, heriblandt, N. F. S.Grundtvig og Marie Tofts store kærlighedshistorie og udstillingsprogram. Derudover kan Fruens Plantage også besøges på den anden side af Præstøvej, som blev opført til ære for Marie Toft.  

Kontakt

Rønnebæksholm 1
4700 Næstved
info@roennebaeksholm.dk
+45 55 88 30 30

PRISER PR. PERSON

Dagmøde fra kr. 795,-
Konferencedøgn fra kr. 2.695,-
1 1/2 Konferencedøgn fra kr. 3.395,-

Alle priser er pr. person og incl. mæms

FAKTA

70 min fra København
130 personer
2 mødelokaler

VI TILBYDER OGSÅ

Omvisninger i haven, parken og kunsthallen