Hotel Frederiksminde

Foto: Mads Tolstrup

Hotel Frederiksminde er nænsomt og stilsikkert restaureret og fremstår i dag i den originale romantiske stil fra slutningen af 1800-tallet, hvor hotellet blev bygget. Køkkenet er hædret med en Michelinstjerne og udsigten fra restauranten er sublim!

Hotel Frederiksminde ligger næsten helt ned til Præstø fjord - omringet af hotellets egen skov. Allerede når du træder ind i receptionen ved du, at her er dømt hygge og udsigt til noget helt exceptionelt, hvor ro og velvære er i fokus. Hotellets byggestil er den romantiske, der sender tankerne tilbage til 1800-tallets Danmark.

Hotel Frederiksminde

Foto:Kim Matthai Leland

Med naturen som inspiration

På Hotel Frederiksminde er det ikke kun i køkkenet, at naturen kommer til sin ret. Også oplevelsesmulighederne på stedet er i den grad inspireret af den omkringliggende natur. Vinterbadning og sauna på stranden, teambuilding-aktiviteter i nærområdet med smukke outdoor spots og historiske gåture er med til at danne rammerne for en ekstraordinær oplevelse ved Præstø Fjord. 

Michellinkok og lokale råvarer

Maden, der tilberedes i den michelinvindende aftensrestaurant, Essens, er tilberedt med udgangspunkt i hotellets egen køkkenhave og lokale leverandører. Det samme er tilfældet til frokost, hvor Restaurant Ingrid leverer Smørrebrød i højeste kvalitet.

Køkkenchef Jonas Mikkelsen har på få år opbygget noget af en portefølje indenfor kokkekunsten. I 2012 sikrede han sig førstepladsen i Nordic Challenge som Nordens mest lovende kokketalent, og han vandt også en ”Gericke” for årets bedste dessert. Men den største præstation er nok, at hans køkken på Hotel Frederiksminde modtog en af de meget eftertragtede Michelinstjerner tilbage i 2016. Og den stjerne har han formået at beholde helt frem til i dag. Maden er derfor en oplevelse for sig med fokus på lokalt producerede råvarer, ægte gourmet og nyskabelse. 

Essens Frederiksminde

Foto:Anders Husa

Foto:Anders Husa

Events

I løbet af året afholdes mange spændende events på Hotel Frederiksminde. Trænger du til en aften ude kan du købe billet til eksempelvis en koncert med middag, nyde en lækker Sankt Hans menu inden bålet tændes på Præstø Havn eller lade børnene få en på opleveren til Smagens Time. 

Hotel Frederiksminde

Foto:Mads Tolstrup

Tre interessante fakta om Hotel Frederiksminde

1. Hotel Frederiksminde er en del af "Mindeværdig", som fremhæver historiske hoteller, kroer og produkter, der hylder det nordiske særpræg og mindeværdige oplevelser. 

2. Hotel Frederiksminde har ikke altid været et hotel. F.eks. lå Danmarks eneste Antonitterkloster på stedet indtil år 1563. I 2003 blev Hotel Frederiksminde købt af skibsreder Hans Michael Jebsen. 

3. Præstø var tidligere et yndet feriested for konger og blandt andre Kong Frederik VII tog ofte på svanejagt på fjorden ud for hotellet. 

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Klosternakken

4720

Koordinater

Længdegrad : 12.048892

Breddegrad : 55.124225

Max 30 minutter fra Hotel Frederiksminde

Liste
Kort
Kalvehave Labyrintpark
Foto: Kalvehave Labyrintpark

Kalvehave Labyrintpark

Labyrinter kender ingen alder, her kan alle børn og voksne være med. I kan konkurrere mod hinanden, eller løse opgaverne sammen. I bestemmer selv tempoet - Kalvehave Labyrintpark er en stressfri zone....

Læs mere
Danmarks Borgcenter
Foto: Museum Sydøstdanmark

Danmarks Borgcenter

I hjertet af Vordingborg ligger Danmarks Borgcenter - et moderne museum og oplevelsescenter. Glæd dig til at møde middelalderens magtfulde konger og dronninger. Tag turen i det historiske Gåsetårn. El...

Læs mere
Faxe Kalkbrud
Foto: Frame & Work

Faxe Kalkbrud

Midt på Sjælland ligger Faxe Kalkbrud - et stykke Danmarkshistorie, som har haft stor betydning for millioner af år siden! 

Læs mere