Julemarkeder og skønne julebutikker på Sydsjælland & Møn

Foto: Gavnø Slot

Her får du en oversigt over julens hyggeligste og mest populære julemarkeder på Sydsjælland & Møn.

Nyd duften af jul, spis dig mæt i julelækkerier og lad dig indfange af stemningen. Sydsjælland & Møns julemarkeder holder åbent helt frem til juleaften - med åbne værksteder, skattejagter, besøg af julemanden og hans trofaste nisser og meget, meget mere. Der er oplevelser og aktiviteter for hele familien, så læg vejen forbi og gør juleindkøbsturen til en hyggelig familiefornøjelse. 

Hvid jul kan vi desværre ikke garantere, men vi tør godt love masser af ægte julehygge.

Julemænd
VISM

1. november - 23. december 2023

Besøg den årlige julestue hos Tjørnemosegård i Stege, som er fyldt med jul i november og december måned.

Radius
Mads Tolstrup

2. december 2023

Kom til bondemarked i Præstø hos ginproducenten Radius Distillery, der skruer helt op for julehyggen med bål og gløgg. Her er danskproducerede råvarer i centrum. Bl.a. kan du købe lokal øl, kager, delikatesser og lækker, dansk gin med hjem til julens mange fester.

Julemarked i Leestrup
Leestrup Bylaug

3. december 2023

Leestrup bylaug inviterer til det traditionsrige og stemningsfulde julemarked i Magasinet - byens flotte gamle Brugs. Mød lokale kunsthåndværkere med deres fine ting, og nyd et par æbleskiver og et krus gløgg i hyggelige omgivelser.

Julemanden
LifeJourneys

3. december 2023

På Bakkegården er der d. 3. december arrangeret live musik, ponytræk, sømslåning, juleskattejagt hos dyrene og selvfølgelig en masse boder med lokalt producerede varer. Der vil være over 40 boder, gløgg og æbleskiver over bål, julekager og varm kakao.

Jul
Destination SydkystDanmark

9. december 2023

Bygagergaard holder julemarked d. 9. december kl. 11-15, hvor du kan gå på opdagelse blandt de mange stande med lokalt producerede lækkerier.  Få en snak med de lokale kunsthåndværkere og producenter, og nyd et glas varm glögg eller lidt æbleskiver fra caféen.  

Biosfære Julemarked
Biosfære julebazar

10. december 2023

Biosfære Julebazar på Møn 2023
Søndag den 10. december kl. 10.00-17.00 danner Sukkerfabrikken i Stege ramme om Biosfære Julebazar Møn 2023 . 

Der vil være stande med lokale produkter, initiativer, metoder og kreative løsninger, workshops for både børn og voksne, cafeområde og talks om det, der rør sig i biosfæreområdet.

bogø Brød
Bogø Brød

16. december

Julemarkedet på Bogø Havn byder på spændende boder, god musik og fantastisk stemning. 

Paradehuset på Gisselfeld Kloster
VisitSydsjælland-Møn

1. december - 17. december 2023

Besøg Paradehuset på Gisselfeld Kloster når de holder "Adventsweekender i Paradehuset" i december, og skruer helt op for julestemningen.

Jul på SKE
Mads Tolstrup

1.-23. december 2023

Shop julegaverne i butikken på Stevns Klint Experience. Her finder du lækre varer af høj kvalitet som uden tvivl vil falde i god jord. 

Jul på Fauergaard
Fauergaard

Fredag, lørdag og søndag den 8.-23. december

Kom til julehygge på Fauergaard på Møn. I år bliver Fauergaard 100 år og i den anledning inviteres gæster indenfor i vores smukke spisestue og pejsestue der er pyntet op til jul. Nyd et glas gløgg, kaffe eller varm cacao dertil æbleskiver og hjemmebagte småkager og gå på opdagelse i vores julepynt, som er en blanding af antik og 2nd hand. På gårdspladsen sælges juletræer og i den gamle stald sælges alt til dekorationer. Hver søndag kl. 11 til 12 er det muligt at få en træktur på vores søde pony Ida. 

Julemarked på Gisselfeld
VisitSydsjælland-Møn

17.-19. og 24.-26. november 2023

Kom i den helt rigtige julestemning på Gisselfeld Kloster, som afholder Danmarks hyggeligste Juletorv.

Gavnø Julemarked
VisitSydsjælland-Møn

3.-5. og 10.-12. november 2023

Oplev ægte julestemning når baronessen inviterer til Jul på Gavnø for 17. gang. 6 rustikke bygninger i det historiske herregårdsanlæg er fyldt med boder, hvor du finder alt fra julepynt og nisser til brugskunst og delikatesser. Ungerne kan underholdes med nisseskattejagt, ponyridning eller sjov på halmlegepladsen. 

Holmegaard Værk
Emilie Theresa/Museum Sydøstdanmark

18.-19. november 2023

Bliv blæst omkuld til design-julemarked på Holmegaard Værk den 18.-19. november. Der er gratis adgang til markedet, hvor op mod 50 stande er fyldt med julegaveideer fra nogle af landets ypperste, spirende kunsthåndværkere og designere.

Julekugler
VISM

25.-26 .november

Fuglsangaard slår dørene op for salg af juletræer, pyntegrønt, julepynt og selvfølgelig glögg og æbleskiver til at varme sig på. Du kan også lave din egen juledekoration i vores kreaværksted. 

Julekugler
VISM

17.-19. og 24.-26. november 2023

Oplev Juletorvet hos Paradehuset ved Gisselfeld Kloster, hvor julestemningen er helt i top.

Julestue Veras Verden
Veras Verden

Alle hverdage i november

Du finder blandt andet alt den sjove og anderledes julepynt som er hentet hjem fra alle verdenshjørner. Men også poetisk papirklip fra danske Louise Helmersen, som du måske husker fra DR programmet ”Made in Denmark”. Herudover er butikken fyldt med masser af spændende nyheder fra årets messer rundt i Europa, så der er allerede nu mulighed for at finde unikke julegaver, adventsgaver og vært-/værtindegaver.