©  Foto:

Camønogaarden

Camønogaarden B&B, kursuscenter og refugie - et sted til ro, fordybelse og leg

På Camønogaardens Bed & Breakfast, kursuscenter og refugie, kun to kilometer fra Møns Klint, bor du på en gammel gård, opført i 1870. Gården og omgivelserne emmer af en afslappet stemning i Dark Sky på Østmøn.

Camønogaarden har seks individuelt indrettede værelser – alle enkelt møbleret og holdt i lyse farver, nogle med moccafarvet bløde lerklinede gulve. Vi tilbyder rammer der understøtter bæredygtigt, økologi, mørket her i DARK SKY, vild natur, velvære og ro. 

Som gæst eller kursusdeltager har I adgang til den 16.000m2 grund med en sø, et plateau i et træ med udsyn til solnedgangen over markerne, legeplads, gårdspladsen med udekøkken, åben ild til madlavning, pizza ovn, fælles spise- og opholdsrum med ovne.
Det er muligt at leje cykler eller pakke rygsækken og tage på vandretur til Møns Klint.

Morgenmaden består blandt andet af nybagt økologisk rugbrød, langtidshævede boller og syltetøj og juice af frugt fra haven. Du kan købe økologiske færdigretter og måltider kan aftales. Der er mulighed for at bruge vandkogere til kaffe og te i opholdsstuerne. 

Camønogaardens Bed & Breakfast, kursuscenter og refugie er for jer, der søger et sted til ro, fordybelse og leg i smukke omgivelser med mulighed for at nyde naturen – vandre, cykle, ride, eller gå på stillevandring, et nærværs-kursus med naturen som inspiration om dagen eller aftenen fra Camønogaarden. Læs mere på www.stillevandringer.dk

 

Fredfyldt væren i hjertet af Møn UNESCO Biosfære

Camønogården ligger på Østmøn, lige ved indgangen til Møn Biosfæres østlige kerneområde.

Vi omdanner det traditionelle gårdmiljø til et refugie for vandrende og turister med et ønske om at

fordybe sig i naturen og en stille væren. Her overnatter du i ro, vågner til nybagt økologisk rugbrød og boller med æblesaft fra haven.

Vi eksperimenterer med bæredygtige materialer - lerstampede gulve, ålegræs i haven og hyggelige læhegn af naturmaterialer.

Camønogården er Møn UNESCO Biosfærepartner.

Læs mere om Camønogaarden og parret bag: https://www.sydkystdanmark.dk/corporate/erhverv/camoenogaarden-er-ny-turistinformation-vi-elsker-samle-folk