©  Foto:

The Container strandcafé

Strandcaféen ”The Container” er en hyggelig og uformel café placeret med den smukkeste havudsigt ved Ulvshale Strand på Møn. Caféen byder på lækker is, kaffe, lemonade, panini, drinks og masser af hyggelig strandstemning.

Masser af lokale lækkerier på menuen
Der er masser af lækkerier i containeren, som kan tilfredsstille de fleste ganer, og sortimentet er fokuseret omkring lokale lækkerier og god kvalitet. Prøv blandt andet deres lækre Møn Is, kaffe fra Kaffehuset Møn, øl fra bryghuset Møn – eller hvad med en lækker gin og tonic med den prisbelønnede Møn gin? Mulighederne er mange, og det søde personale sørger for god betjening.
Prøv også deres populære hjemmelavede lemonade og panini, som begge er store hits blandt de mange strandgæster, der hver sommer besøger containeren.

Populær strand og hyggelig stemning
”The Container” holder til ved den populære Ulvshale Strand på Møn, hvor den brede sandstrand, det klare vand og de børnevenlige dybder gør området til populært udflugtsmål for både børn og voksne.
Stemningen ved stranden og containeren er hyggelig og uformel, og er et perfekt sted at nyde en god kop kaffe eller en drink. Sæt jer i en af de tilknyttede loungestole eller bænke og nyd solen og den fantastiske havudsigt.

Nok Danmarks ”lækreste” container
The container er en specialbygget 20 fods container, hvor begge sider kan ”køres ned” som gulv, så den lukkede container på få sekunder bliver forvandlet til en flot café.
Om sommeren tiltrækker containeren masser af glade sommergæster - og resten af året bruges containeren til festivaler og events. Derudover kan containeren og ”the mini container” (som står ved siden) også lejes til større arrangementer. Se mere på www.thecontainer.dk.

Så skynd jer forbi Danmarks nok lækreste container og nyd de lokale lækkerier!