©  Foto:

Farmorhuset

Velkommen til Farmorhuset - legecafé og oplevelseshus

Hvor de små oplevelser er de største 

Træd indenfor, Farmor byder jer velkommen til en helt særlig oplevelse.

Farmorhuset er et oplevelsessted for hele familien og byder på traditioner, nærvær og tid til hyggelige aktiviteter. Især børn fra 2-10 år vil få en uforglemmelige oplevelse. 
I Farmorhuset er tiden skruet tilbage til 1950’erne, hvor nutidens interaktive legetøj er erstattet af kreative værksteder, udendørs leg og hjemmebag, der smager så englene synger.

Kom og oplev det fantastiske Bamselykkehjulshus og ikke mindst Bamsehjemmet for hjemløse bamser...
Find din egen krammebamse, lad tiden stå stille og hør farmor fortælle historier.

Hos Farmor er der god tid til kreative sysler - i Legeværkstedet kan man kreere sine egne gaver, pakke dem smukt ind og tage med hjem. Der er altid en Farmor i nærheden til at hjælpe godt i gang med de kreative projekter.  

Når sulten melder sig, kan den stilles i hjemmebagte boller, pandekager eller sjove isdesserter. Der er siddepladser både ude og inde, bordene har rød- og hvidternede duge og de smukke blomster fuldender det hyggelige gårdmiljø i hjertet af Stege, med udsigt ud over vandet.

Gå ikke glip af en tur på Farmors hemmelige loft, hvor der altid venter spændende overraskelser.
Der er også mulighed for at leje en trækvogn med kaffe, saft og kiks – der følger et kort med over de bedste steder i Farmors Stege på Møn.

Farmorhuset er alt det du kan forestille dig og mere til. 

 

Besøger I Farmorhuset uden for åbningsdagene? Så er I mere end velkomne til at bruge Farmorhusets Sommerhave til skovtursmadpakkehave.
Her finder I den smukkeste udsigt over Noret og kun 50 m. fra byens centrum med de dejligste butikker. Det eneste I skal er at hygge jer med madkurven og de små legemuligheder som Farmor stiller til rådighed- og så lige huske, at rydde op efter dig. På den måde er haven altid pæn og nydelig for andre. Du kan altid donerer et lille beløb til havens vedligeholdelse.

Se hjemmesiden for åbningsdage.