©  Foto:

Hotel Frederiksminde

Hotel Frederiksminde er et flagskib på Sydsjælland. Hotelværelserne er elegant indrettet, udsigten over fjorden formidabel, og maden i særklasse. Det perfekte gemmested til en romantisk getaway.

Hotel Frederiksminde ligger idyllisk og diskret afskærmet af naturens favntag, kun 50 meter fra strandkanten ved Præstø Fjord. Udsigten fra den klassiske hotelbygning er enestående. Både inde og ude er alt ført tilbage til den originale stil fra 1890’erne. Nyd den skønne ro i de 19 elegant udsmykkede værelser og suiter, der alle er indrettet forskelligt i romantisk stil og med personlig atmosfære.

Den unikke beliggenhed danner de perfekte rammer om livets fester, ethvert møde eller selskab, som skal være noget helt særligt.

Hotel Frederiksmindes helt store trækplaster er det prisbelønnede moderne nordiske køkken med køkkenchef Jonas Mikkelsen i spidsen. Aftenrestauranten Frederiksminde har en michelin-stjerne, hvor der serveres mad af høj klasse. Råvarerne kommer fra lokale producenter og køkkenets enorme køkkenhave, som året rundt forsyner restauranten med grønt i alle afskygninger. Det bæredygtige fokus har sikret Frederiksminde michelin-guidens grønne femkløver, som en af de første i Norden.