©  Foto:

Klintens Boattours

Stevns Klint UNESCO verdensarv og Klintens Boattours giver dig nu en unik mulighed for at komme helt tæt på området, der gemmer på de bedste beviser af masseudslettelsen af 50 % af al liv på jorden, herunder udslettelsen af alle dinosaurer.

Du får en 2 timers sejltur, der begynder på Rødvig havn, tager dig forbi Rødvig flintovn op til Boesdal kalkbrud og videre ud til Højerup kirke og vender herefter tilbage til Rødvig havn.

På turen vil der være fortællinger om den spændende verdenshistorie Stevns klint gemmer på.

Deres splinternye triton pontoon båd har i alt 12 pladser. Alle er meget velkomne ombord, dog skal du som minimum være fyldt 14 år eller ifølge en voksen.

Udenfor sæsonen 16/5-19/6 samt 8/8-30/9 sejler de ud to gange i weekender på faste ture. I højsæsonen sejler de to gange dagligt på faste ture, seks dage om ugen.

Booking af ture på faste afgange foregår på deres hjemmeside. Det er muligt at tage chancen og dukke op på havnen, men de kan ikke love en plads.

Ønsker du en eksklusiv tur med familien, en samling venner eller et firma, så kan de kontaktes på mail for mere information.

Rødvig ligger ud til en østvendt kyst, hvilket betyder, at der ind imellem er skum på bølgerne. Lidt blæst og regn er ingen hindring, da båden er meget stabil og kan delvis/helt tildækkes. Hvis vinden er for kraftig og fra den forkerte side bliver turen aflyst og de vil give dig besked hurtigst muligt.

For yderligere information læs venligst deres FAQ på bookingsiden.