©  Foto:

Mjødgård

Mjødgård er et lille mikro bryggeri beliggende i Faxe kommune, som er specialiseret i brygning af mjød. Mjød er nordens naturlige hedvin, en bryg som er lavet på vand, honning og gær. Mjød har været drukket i stort set alle kulturer igennem historien, og er verdens ældste alkohol.

Hos Mjødgård kan man opleve det traditionelle håndværk og smage på de gyldne dråber. Alle deress råvarer er hentet, plukket eller høstet på Stevns, de bruger nemlig kun de bedste lokale råvarer, for at få en mjød af højeste kvalitet.

Den serveres på udvalgte kroer og traktørsteder. Derudover kan I købe mjøden direkte fra bryggeriet. På bryggeriets hjemmeside kan I altid tage direkte kontakt til dem og f.eks. få oplyst om I kan komme på besøg. I sommersæsonen holder de nogle faste åbent hus dage, datoerne er altid at finde på deres hjemmeside og facebook.

I kan også få jeres helt private mjødsmagning. Dem afholder de forskellige steder på Stevns. De finde en unik ramme til lige netop jeres mjødsmagning.

Hvad går mjødsmagning ud på?
De afholder unikke mjødsmagninger, hvor I f.eks. kan nyde udsigten over Øresund, Bøgeskoven eller sidde i et lokalt galleri. Bryggeren og ejeren, Thomas Priiskorn tager jer med på en rejse gennem den nordiske historie fra vikingetiden til i dag, med fortælling om nordisk mytologi og gudernes drik. Alt dette mens gæsterne nyder de gyldne dråber med en let nordisk inspireret tapas anretning og dessert, som giver en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Alle arrangementer skræddersyer de til jeres ønsker, behov og interesser. Er I interesseret i sådan en oplevelse, så kontakt Mjødgård direkte og book et privat arrangement.