©  Foto:

VINBAREN Næstved

Et godt glas vin i hjertet af Næstved

I hjertet af hyggelige Næstved – ved siden af den gamle biograf og Sct. Mortens Kirke, som er kendt for sine fine kalkmalerier – finder I et frirum for voksne: VINBAREN.


VINBAREN tilbyder et godt glas vin og en lækker anretning i en afslappet og uformel atmosfære. Værtsparret Sus og Uwe guider jer til den helt rigtige vin og skænker både vin og hygge i glasset. Deres ønske er, I som gæster får en god vinoplevelse og tager jer tid til at nyde nuancerne i vinen.


Et oplagt sted, når I trænger til at hvile benene på turen rundt blandt Næstveds mange fine, fredede bygninger.


På VINBAREN køber I som udgangspunkt ét glas hver ad gangen, så I har mulighed for at smage flere af de lækre vine. Insisterer I på en hel flaske, er dette naturligvis også muligt
VINBAREN havde første åbningsdag den 1. juli 2020 og er blevet et populært tilholdssted for hygge og gode smagsoplevelser i det lille autentisk indrettede lokale. Tag din veninde, ven, kone, mand, kæreste, etc. under armen og kig ind. I vil helt sikkert ikke fortryde!

Med jævne mellemrum afholder VINBAREN arrangementer med vinsmagning. Hvert arrangement har et tema, hvor værterne deler ud af deres viden om vin. Deltagelse kræver tilmelding. I kan finde arrangementerne på VINBARENS hjemmeside, som løbende bliver opdateret.

HUSK at bestille bord, hvis I vil spise.