Parferie på Sydsjælland og Møn

Yoga og velvære

Foto: Robin Skjoldborg

Forkæl jer selv og hinanden på en skøn ferie på Sydsjælland & Møn.

På Sydsjælland & Møn har I mange muligheder for wellness og afslapning. Ikke langt fra Karrebæksminde finder I fx den skønne perle Quistgaarden eller det rolige og personlige børnefri Recharging Bed and Breakfast deluxe i Faxe Ladeplads, hvor det er jer og jeres velvære, der er i fokus. Her tilbydes flere forskellige wellnes-behandlinger, adgang til sauna, dampbad og opvarmet, udendørs vildmarksbad, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt til strand og skov. Quistgaarden ligger kun tre minutter fra en af områdets dejligste badestrande og fungerer i øvrigt også som Bed & Breakfast.

Skal I rigtigt koble af, så forkæl jer selv med yoga, åndedrætsøvelser og stilhed. På Møn har forfatterne bag yogabogen IMANI valgt at invitere til Drop In-Yoga, så hvis I er på de kanter, så tag endelig kontakt og se om der ikke skulle være en ledig tid til jer.  

Ønsker I at opleve hvordan mindfulness kan være med til at skabe ro, glæde, fokus, mindre stress og bedre relationer så afholder Mind-break v/ Benedicte Due løbende workshops og kurser.