Dalby Hotel

Foto: Palle Jørly

Klassisk møde og konference på Sydsjælland

Klassisk møde og konference på Sydsjælland

Velkommen til dit foretrukne konferencecenter på Sydsjælland. Med vores imødekommende og kompetente personale og vores fine lokaler egner vi os hos Dalby Hotel yderst fint til afholdelse af din næste konference og møder.

Vi kan sammensætte en løsning, der er skræddersyet efter jeres behov, med alt hvad der hører sig til, når en konference skal afholdes. Vi har de rette lokaler og det materiale, i skulle behøve. Vi kan stå for mad og drikke under mødet eller konferencen, og vi kan til og med arrangere overnatninger ved konferencer af flere dages varighed.

Dalby Hotel

Foto:Palle Jørly

Dalby Hotel

Foto:Dalby Hotel

Dalby Hotel

Foto:Dalby Hotel

Konferencer og møde

På Dalby Hotel har vi stor erfaring med afholdelse af forskellige konferencer og møder. Vores rummelige og lyse lokaler byder ind til møder og/eller konference med op til omkring 70 deltagere og 38 værelser.

Vi har fire forskellige lokaler, der er designet til at skabe den rolige atmosfære, som er en nødvendighed under en konference.

Skulle det blive nødvendigt med en pause fra mødet eller konferencen, så har vores deltagere også adgang til det store grønne område, der hører til vores hotel.

Menuer ved konference

Ved afholdelse af en konference hos os tilbyder vi naturligvis også en lækker og varieret menu. Vi anvender altid sæsonens friske råvarer, hvilket skaber en frisk og varierende menu. Vi sørger naturligvis for altid at sammensætte menuen efter vores kursisters- eller mødegæsters behov og tager hensyn til såvel allergi som ønske til vegansk og vegetarisk kost.

Kontakt

Vordingborgvej 425
4690 Haslev 
hotel@dalbyhotel.dk
+45 56 39 81 06

PRISER PR. PERSON

Dagmøde fra kr. 476,-
Heldagsmøde fra kr. 760,-
Døgnmøde fra kr. 1.156,-

Alle priser er ex. moms

FAKTA

45 min fra København
70 personer
4 mødelokaler
28 værelser
80 sovepladser

VI TILBYDER OGSÅ

Teambuilding
Faxe Kalkbrud
Cowboyfest og aktiviteter tæt på
Skovtårnet
Lader til både bil og cykler