Danish SUP Tours 2021 kommer til Stevns Klint

Foto: LimeLight Boardsport Club

Den 5. og 6. juni indtager massevis af SUP-boards Stevns, når Rødvig for første gang nogensinde skal være vært ved Danish SUP Tours 2021. Her får du den helt unikke mulighed for at padle på en rute i ét af Danmarks blot syv områder, som er optaget på UNESCOs verdensarvs liste: Stevns Klint

Danish SUP Tour 2021, som afholdes af Danish Surf og Rafting forbund, består af fem events for både bredden og eliten indenfor stand up paddling – hvoraf det ene event afholdes på Stevns den 5. juni 2021. Det vil være muligt for alle at deltage eller blot opleve det imponerende SUP race, som tilskuer fra toppen af Stevns Klint.

Eventet afvikles i samarbejde med den lokale SUP- og surfklub på Stevns LimeLight Boardsport Club og vil med stor lokal opbakning i ryggen være med til at afvikle måske et af de smukkeste SUP events i 2021!

Foto:LimeLight Boardsport Club

Tre SUP discipliner

Der vil blive afviklet tre forskellige SUP-discipliner i løbet af weekenden den 5.-6. juni. Har du ikke selv mod på en tur på SUP-boardet, er det også en fantastisk oplevelse, at se på fra strandkanten. 
 

Beach Clean-Up

Dansk Surf og Rafting Forbund, Copenhagen Cartel og Race for Oceans inviterer dig til at hjælpe med at rydde op på stranden i til Beach Clean Up på Stevns Klint.

Der er tre Beach Clean Ups på Stevns Klint d. 5. juni 2021

09.00-10.00 - Beach Clean-up Zone 1 (stenstrand ca. 1km for syd for havnen)

10.00-11.00 - Beach Clean-up Zone 2 (sandstrand 0km syd for havnen)

11.00-12.00 - Beach Clean-up Zone 3 (stenstrand nord for havnen)

Eventet afholdes som en del af Danish Sup Tour #2 Stevns Klint. Mødested er Fiskerihavnen 24, 4673 Rødvig Stevns ved Race for Oceans beachflag ved event venue.

Du kan deltage ved at tilmelde dig via https://www.sportstiming.dk/event/8913 eller blot møde op på dagen. Det eneste du skal huske, er at medbringe et par arbejdshandsker. Vi sørger for alt andet nødvendigt udstyr. Beach clean-up vil af coronahensyn foregå i grupper á max 25 personer.

Foto:LimeLight Boardsport Club

Vil du være med?

Læs mere og tilmeld dig en af de tre discipliner på knappen her.

         TILMELD DIG HER