Elcykelferie Møn

Cykelruter på Møn

Foto: Mads Tolstrup

Møn byder på fantastisk og unik natur som helt sikkert vil gøre indtryk. Prøv en af cykelruterne der tager dig rundt på den smukke ø.

Liste
Kort

Østersøruten - Etape 6

På Bogø og Møn venter et væld af gallerier, gårdbutikker og lokale fødevareproducenter. På Møn oplever du også den enestående natur, der gør, at Møn i 2017 blev udnævnt til Danmarks første UNESCO-biosfæreområde. Når mørket falder på kan du opleve fænomenet Dark Sky. 

Etapen går via Møns Klint, der er et af Danmarks smukkeste naturfænomener og rutens højeste stigning. Men det er det hele værd, når du står på toppen og nyder det enestående syn af de 128 meter høje kridtklinter op over det turkisgrønne hav.

Møn Bogø
Foto: Frame & Work

København-Berlin ruten

Den danske etape på København-Berlin ruten tager dig over Møn, og præsenterer dig for den unikke natur og topattraktionen Møns Klint.  På øen finder du både små, dejlige gårdbutikker, kunstværksteder, hyggelige caféer, børnevenlige strande og smukke parker og skove.

Panoramarute 421

Denne rute går også under navnet: Danmarks Bjergetape. Her kommer du gennem noget at Danmarks mest 'bjergtagende' natur. Ruten er på 18 km og går gennem den smukke Klinteskov på Østmøn. Ruten kan med fordel køres på mountainbike. 

Panoramarute 422 - Øhop Møn og Nyords

Ruten her er på 29 km og er for hele familien. Turen her byder på is på stranden, lege i skoven, langstrakte enge, kroede træer og smukke bilfrie Nyord med snørklede gader, gallerier og god mad. 

Cykelferie barn
Foto: Mads Tolstrup

Panoramarute 423

Den Søde Tur, som ruten også kaldes, er netop til dig med en sød tand. Hvis børnene hænger lidt i pedalerne, så kan løftet om en is sikkert få dem til at trampe lidt hårdere i pedalerne og komme igennem de 21 km, som ruten her er på. 

Cyklister på Møn
Foto: Tage Klee

Munkevejen (Nr. 88)

På cykelruten Munkevejen bliver historien om kristendommens indførelse i landende omkring Østersøen og betydningen for vores kultur formidlet. Ruten starter i Tyskland og går fra Puttgarden gennem Sydsjælland & Møn og slutter ved Roskilde Domkirke. Ruten er meget varieret og løber langs småveje, stier og passerer kirker, klostre og historiske ruiner.