Cykelferie

Cykelferie på Sydsjælland & Møn

Foto: Mads Tolstrup

På Sydsjælland & Møn kan du cykle fra klint til klint - nemlig fra Møns Klint i syd til Stevns Klint i nord - eller omvendt! - Nyd det unikke landskab fra cykelsadlen, mærk vinden på kinderne og naturens herlige dufte. 

Cykelruter

Tag på cykelferie på Sydsjælland og Møn, hvor der er ruter til alle. Prøv kræfter med de lange ruter som Berlin-København-ruten, der tager dig langs den smukke østkyst eller Østersøruten, der bevæger sig rundt om Møn og langs kysten ved Næstved. Vil du hellere have en fast base på ferien og cykle ud på dagsture, kan du finde inspiration til både ruter på Møn såvel som ruter på Sydsjælland, heriblandt Eventyrruten og Klint-til-klint-ruten, hvor du oplever både Møns Klint og Stevns Klint.

Hvor skal du bo?

Med masser af små overnatningssteder fordelt over hele Sydsjælland & Møn får du ingen problemer med at finde et skønt sted at overnatte og hvile benene. Uanset om du ønsker at overnatte på en veludstyret campingplads, et rummeligt feriehus eller et hyggeligt bed & breakfast er vi sikre på, at du nok skal få en god nats søvn.

 

Hvad skal du opleve?

På Sydsjælland & Møn findes der masser af oplevelser for både store og små. Naturen er rå, smuk og unik på en og samme tid, hvor specielt de to klinter topper listen over must sees. Med adskillelige slotte, herregårde, gallerier og museer, går du ikke forgæves, hvis det er kulturoplevelser, du er på jagt efter.

Følg i Feriepiloternes fodspor

Sydsjælland & Møn er blevet testet som cykeldestination af et par bestående af mor og datter på elcykler samt en familie på fire på almindelige cykler. Læs her om deres fantastiske ferier, hvor de boede, hvad de oplevede og hvilke gode råd de kan give med på vejen, inden du selv drager ud på cykelferie.

Praktisk info til cykelferien

Vi har samlet lidt praktisk information, der kan være med til at gøre din cykelferie nemmere.

Cykel og telt på Møn

Pakkerejser på cykel

Foto: Mads Tolstrup