På cykel i Næstved

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Mulighederne for en cykeltur i Næstved er mange! Tag på en hyggelig tur gennem det naturskønne landskab på "Fodsporet" eller få pulsen op på mountainbike i Fruens Plantage. Her finder I det hele.  

Liste
Kort
Fodsporet - Vandre- og cykelsti
Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Fodsporet - Vandre- og cykelsti

En smuk tur igennem det Sydsjællandske landskab 

Læs mere
Lagunestien, Næstved - Bisserup
Foto: @faret-vild-i-verden

Lagunestien, Næstved - Bisserup

Hele lagunestien strækker sig fra Næstved til Korsør, den sydlige del af ruten starter centralt i handelsbyen Næstved og ved Næstved Kanal, hvor de gamle industribygninger er prydet med street art.

P...

Læs mere

Cykelrute 88 - Munkevejen

Munkevejen er en cykelrute, der formidler historien om kristendommens indførelse i landene omkring Østersøen og betydningen for vores kultur. Ruten starter i Tyskland og går fra Puttgarden gennem Syds...

Læs mere
Mountain Bike i Herlufsholmskoven
Foto: Tue Schiørring Fotografi

Mountain Bike i Herlufsholmskoven

Det er muligt at afprøve mountainbike-livet med begynderspor og anlagt bane i Herlufsholmskoven. For at benytte mountainbikespor og bane skal der købes et dagskort eller årskort.

Der er 3 forskellige...

Læs mere
National cykelrute N7
Foto: Natura Active

National cykelrute N7

Hvis du vil opleve et af Sjællands smukkeste og mest storslåede naturlandskaber, skal du cykle forbi dalen med Tystrup-Bavelse søerne via den nationale cykelrute nr. 7. Derudover tager ruten dig forbi...

Læs mere
Cykelferie
Foto: Mads Tolstrup

Østersøruten

Østersøruten er Danmarks længste nationale rute og byder på 820 kilometer afmærket cykelrute på tværs af Syddanmark. 170 skønne kilometer går gennem Sydsjælland & Møn og fører dig lige forbi nogle af destinationens største naturoplevelser, spændende seværdigheder og lokale smagsoplever. 

Har du brug for at leje en cykel?

Cykel i Næstved

Cykeludlejning i Næstved

Foto: Daniel Villadsen