Sydsjælland & Møns Feriepiloter tester en Livsnyderferie

Foto: Mads Tolstrup

De har overnattet i glampingtelt midt i skoven, spist 18 retters michelinmenu og drukket gin i stride strømme.Kæresteparret Line og Thomas har testet en livsnyderferie som Feriepiloter og dommen er klar: Sydsjælland & Møn er fuld af skjulte skatte, som bare venter på at blive udforsket

Mød Feriepiloterne

Kæresteparret Line og Thomas fra København er livsnydere med stort L - både i følge dem selv, men også når man spørger alle omkring dem. De elsker at fylde deres hverdag med æstetik, smagsoplevelser, god vin og glimmer på toppen og deler lystigt ud af deres hverdagseventyr på Instagramprofilen @Sunshinetribe_.   

Line og Thomas - Feriepiloter

Foto:@Sunshinetribe_

Hvad skal Feriepiloterne opleve?

Smagsprøver på lokal gin, overnatning under stjernerne i et glampingtelt, og et hav af lækre gourmetrestauranter. Lyder det lige som verdens bedste ferie eller hvad?

Livsnyderturen har ikke sparet på noget. Feriepiloterne skal opleve nogle af Sydsjælland & Møns mest eksklusive attraktioner og leve i sus og dus. Blandt andet skal de overnatte i de lækre glampinghytter hos Camp Adventure, drikke prisvindende vin hos Vesterhave Vingård og nyde en Michelinmiddag hos Hotel Frederiksminde.

Det bliver en uge med nydelse og afslapning i centrum, hvor der hverken skal besvares mails, hentes unger eller tømmes opvasker. Feriepiloterne skal bare læne sig tilbage og lade sig forkæle med oplevelser fra øverste hylde.

Ferien finder sted i uge 35. Det endelige turprogram bliver offentliggjort her på siden, men vi kan allerede nu løfte sløret for et udvalg af de oplevelser, som Feriepiloterne skal teste. 

Mere inspiration

Feriepiloterne Camp Møns Klint
Sydsjælland & Møns Feriepiloter tester en outdoorferie
Feriepiloter i SydkystDanmark
Følg i Feriepiloternes fodspor
  ERST logo