Gåture i jeres eget tempo

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Kom ned i tempo. Opdag den smukke natur og imponerende arkitektur i symbiose på Sydsjælland & Møn. Helt dér ude, hvor man bliver væk i landskabet. Kom ned og bliv helt væk på Sydsjælland & Møn.

Kom ned og bliv høj

Kom ned og bliv høj i videoen her

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Gåture og oaser

Oplev den billedskønne natur, som snor sig op i himlen og strækker sig langs Sydsjælland & Møns imponerende klinter. Ude i det fri og oppe i høje tårne. Oplev Skovtårnet på Camp Adventure og ikke mindst turen ud til tårnet, der sker via en 900 m lang boardwalk gennem skoven, hvor der er plads til at nyde omgivelserne og fordybe sig i naturen ved de mange udkigspunkter og små platforme. Oplev den enestående udsigt fra tårnets top, der er Sjællands højest tilgængelige punkt. 

Tårnet ved Haslev

Foto:VisitSydsjælland-Møn

Tid til pause

Forlæng oplevelsen af gåturen og slap af i hinandens selskab, mens I deler dagens oplevelser. Tag en pause i Orangeriet Paradehuset på Gisselfeld Kloster, hvor sjældne blomster pryder den fantastiske bygning. Det fredede og meget smukke glashus, som er tegnet af arkitekt Herholdt, er opført op ad en mur, der reflekterer og absorberer solens stråler. Nyd en kop kaffe og kage i den hyggelige Tesalon Nattergalen mellem smukke blomster og planter. 

Foto:4onceinyourlife

Overnat i nærheden

Nyd naturen og hinanden. Tag en overnatning helt derude, hvor naturen byder velkommen. Feddet Strand Resort er meget mere end luksuscamping og komfortabel hytteferie. Nyd friheden på pladsen, som ligger lige ned til vandet. Lige uden for teltdugen ligger naturen og venter med kilometervis af vandrestier, madpakkerum og fugletårne, som alt sammen indbyder til oplevelse og udforskning.

Foto:VisitSydsjælland-Møn