Tove Damsholt (foto:Frame&Work/VISM)

Jagten er gået ind: Hvor er årets turismeinitiativ og hvem er årets ildsjæl?

11.11.2019
Foto: Frame&Work

Igen i år kåres det bedste turismeinitiativ og den største lokale ildsjæl i turismeerhvervet i SydkystDanmark. Indtil den 18. december kan alle indstille deres kandidat, og vinderen kåres ved Nytårskonferencen i SydkystDanmark den 30. januar 2020.

Hvem er den største ildsjæl for det lokale turisterhverv i SydkystDanmark?

For andet år i træk hædrer vi den person, der gør allermest for at udvikle nye ideer og initiativer i turisterhvervet - til gavn for lokalområdet og hele SydkystDanmark.

”Vi vil gerne anerkende den allerstørste ildsjæl, som brænder for at finde på og styrke turisterhvervet,” siger Martin HH Bender, direktør i VisitSydsjælland-Møn A/S.

”Turisterhvervet er afhængigt af, at der er nogle, der evner at gå forrest. Derfor synes vi, at det er på sin plads med prisen, der altså går til en personlighed, der går foran med gode ideer, passion og ihærdighed,” siger han.

Titlen som Årets turismeildsjæl 2018 gik til Tove Damholt, direktør for UNESCO Verdensarv Stevns.

Hvem har taget Årets Turismeinitiativ?

På SydkystDanmarks Nytårskonference kåres også Årets Turismeinitiativ. En hæder, der senest gik til folkene hos Camp Adventure for deres initiativ med Skovtårnet.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er meget stolte,” sagde Jesper Mathiesen, direktør for Camp Adventure, ved prisoverrækkelsen tilbage i januar.

”Det har været fem års træk på alle fronter. Alene papirarbejdet til embedsværket har været megahårdt, og så er det altså en kæmpe investering,” sagde Jesper Mathiesen.

Skovtårnet var oppe mod initiativer som The Norrmans Boutique Bed & Breakfast på Stevns og kultur-app’en CulturePoint.

Giv dit bud på en vinder

På hjemmesiden www.nytaarskonferencen.dk kan alle indstille deres kandidat til prisen. Samme sted kan man også indstille kandidater til årets turismeinitiativ.

Vinderne bliver kåret af en jury nedsat af VisitSydsjælland-Møn A/S Advisory Board og kåres på SydkystDanmarks Nytårskonference den 30. januar 2020 i Arena Næstved.