Besøg to verdensklasse attraktioner med én billet

Foto:GeoCenter Møns Klint&Mads Tolstrup
Leder du efter ferieoplevelser udover det sædvanlige? Nu kan du udforske to af Danmarks mest bemærkelsesværdige naturattraktioner med en særlig kombibillet, der giver adgang til både GeoCenter Møns Klint og Skovtårnet - Camp Adventure.

Køb en kombibillet online til 290 kr. (normalpris 350 kr.) og få adgang til både GeoCenter Møns Klint og Skovtårnet. 

 

Kombibilletten kan KUN købes online indtil 31. august 2024 og gælder kun for personer over 12 år. PRIS: 290 kr. (normalpris 350 kr.). Billetten gælder 3 uger fra købstidspunkt og kan indløses én gang begge steder. Billetten kan ikke kombineres med andre tilbud og kampagner.

Hvad kan du opleve på GeoCenter Møns Klint

På GeoCenter Møns Klint kan hele familien rejse 70 millioner år tilbage til Kridttiden til dengang drabelige havmonstre og dinosaurer på størrelse med busser regerede. Oplev også sommerens helt nye interaktive udstilling, der sætter spot på den mønske natur, som ikke blot er smuk, men så unik og mangfoldigt, at den er blevet UNESCO-anerkendt. Her kan både store og små blive blæst bagover af kæmpeinsekter og gigantiske orkidéer i tre meters højde - og mon ikke I går derfra som nyudklækkede natureksperter?

GeoCenter Møns Klint har, som navnet antyder, Møns Klint og klinteskoven som nærmeste nabo. Her kan man både køre mountainbikeræs, tage en tur på svævebanen og lede efter fossiler ved strandbredden. 

En særlig udsigt venter i Skovtårnet ved Camp Adventure

Det er et magisk syn at kigge 360 grader ud over hele sydsjælland med skovens grønne trækroner flere meter under sig. Det er netop hvad du kan i det 45 meter høje, spiralformede kunstværk Skovtårnet, som lynhurtigt er blevet verdenskendt og et af Danmarks mest genkendelige vartegn. Oplevelsen starter allerede, når du træder op på den i alt 3,2 kilometer lange boardwalk - en hævet gangsti, som bugter sig gennem skoven og forbi små vandløb hele vejen ud til tårnet. 

Når suset i maven har lagt sig, er der masser af andre ting, at tage sig til hos Camp Adventure. Giv den gas i Danmarks største klatrepark, lad ungerne lege frit på den store naturlegeplads, pluk friske blomster fra Nordeuropas største pluk-selv blomstermark eller find unikke souvenirs i gårdbutikkens spændende gemmer. Trænger sulten sig på, er madboderne er et sikkert hit for hele familien med lækre pastaretter, saftige burgere og sprøde sandwich. 

Foto:Tue Schiørring Fotografi

Læs mere om Skovtårnet - Camp Adventure